50 jaar en ouder
Leeftijd
26 jul t/m 2 aug
Reisdatum
96.14
Reisnummer

IN HET GRENSGEBIED VAN BELGISCH-LIMBURG BANEN RIVIERTJES ZICH SLINGEREND EEN WEG LANGS DE GROENE HEUVELS. TUSSEN DEZE HEUVELS VIND JE CHARMANTE DORPJES. DIT IS DE OMGEVING WAAR WIJ OP REIS GAAN. MET EXCURSIES IN DUITSLAND, BELGIË EN NEDERLAND WORDT DIT EEN GRENSVERLEGGENDE VAKANTIE.

Ons vakantiehuis staat op een landgoed nét over de grens in België. In de tuin vind je nog enkele kersenbomen. Nagenieten van de dag, samen een spelletje doen of zingen en muziek maken, dat kan allemaal in een van de ruime zitkamers of buiten op het terras. Aan de lange eettafel kunnen we genieten van heerlijke maaltijden die in de eigen keuken bereid worden. Wanneer we willen slapen, nemen we de trap naar boven. Daar vinden we voldoende slaapkamers en badkamers voor de hele groep.

Iedere dag trekken we erop uit. We kunnen een stad in Duitsland bezoeken of een rondvaart maken bij Maastricht. Als we gaan wandelen of er met de bus op uit gaan, strijken we
onderweg neer op een terrasje. We bestellen een Belgische wafel, een Limburgse vlaai of een Duitse braadworst. Afhankelijk van in welk land het terrasje zich bevindt.

Als het mooi weer is stappen we de wei in bij de koeien. Hier spelen we een potje boerengolf. Maar pas op voor de koeienvlaaien!

Neem jij geen genoegen met één vakantieland? Ga dan mee op reis naar ‘In drie landen’.

INCLUSIEF
 Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in een vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €480,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-pers. kamer € 94,-
 Excursies € 80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes5
Aantal dagen8
LandNederland België Duitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Zonder hulp(middel) een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL-verzorging nodig hebben
 Een actief reisprogramma willen