20+
Leeftijd
2 t/m 9 aug
Reisdatum
96.22
Reisnummer

DE BODENSEE VERBINDT DE LANDEN DUITSLAND, OOSTENRIJK EN ZWITSERLAND MET ELKAAR. BIJ DIT BIJZONDERE DRIELANDENPUNT GAAN WIJ OP KAMPEERVAKANTIE. ZWEMMEN, VAREN EN ZONNEBADEN; DIT WORDT EEN REIS VOOR WATERRATTEN!

We verblijven op een gezellige camping in een voormalige boomgaard. De bomen geven genoeg schaduw op warme dagen. Wanneer we ‘s morgens wakker worden, ontbijten we in de buitenlucht.
Vanaf de kampeerplek is het maar een klein stukje lopen naar ons strand. Hier kunnen we heerlijk uitrusten of misschien wel barbecueën. Een andere dag bezoeken we een van de sfeervolle steden in de omgeving of trekken we verder het binnenland in om op een bergtop te genieten van het uitzicht.

We nemen de tijd om de omgeving te verkennen. Of we nu zelf gaan roeien, ons voort laten blazen door de wind of aan boord stappen bij een van de rondvaartboten: op het meer
kunnen we heerlijk uitwaaien. Misschien nemen we, met duikbril en snorkel, zelfs een kijkje onder water om daar de vissen te zien zwemmen.

Onze camping bevindt zich op ongeveer tien uur reizen vanaf de opstapplaats. We zullen vroeg in de ochtend vertrekken en houden onderweg regelmatig pauze. Trek je er graag op uit? En vind je het leuk om te kamperen? Dan past deze vakantie helemaal bij jou!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblbijf op een camping
Overnachting in een 2-persoonstent Maaltijden
Begeleidingskosten €300,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonstent € 84,-
 Excursies € 90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen8
LandZwitserland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Veel willen zien en ondernemen
 Een redelijke wandeling kunnen maken
 ADL-zelfstandig zijn
 Geen verpleegkundige hulp nodig hebben
 Houden van kamperen en het buitenleven