20+
Leeftijd
1 t/m 8 aug
Reisdatum
06.25
Reisnummer

De drie landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden met elkaar verbonden bij de Bodensee. Wij gaan kamperen aan de oever van dit meer. Zwemmen, varen en zonnebaden; dit wordt een reis voor waterratten!

We verblijven op een gezellige camping in een voormalige boomgaard. Hier zetten we onze tenten op, klaar voor een heerlijke kampeerweek. Wanneer we ‘s morgens wakker worden, ontbijten we in de buitenlucht. Onder de bomen is genoeg schaduw voor de warme dagen. Maar écht afkoelen dat doe je natuurlijk in het water van de Bodensee.

Vanaf de kampeerplek lopen we in een paar minuten naar het strand, hier kunnen we heerlijk uitrusten of misschien wel barbecueën. Of we nu zelf gaan roeien, ons voort laten blazen door de wind of aan boord stappen bij één van de rondvaartboten: op het meer kunnen we heerlijk uitwaaien. Misschien nemen we, met duikbril en snorkel, zelfs een kijkje onder water, om daar de vissen te zien zwemmen.

Een andere dag bezoeken we een van de sfeervolle steden in de omgeving of trekken we verder het binnenland in om op een bergtop te genieten van het uitzicht.

Onze camping bevindt zich op ongeveer tien uur reizen vanaf de opstapplaats. We zullen vroeg in de ochtend vertrekken en houden onderweg regelmatig pauze. Trek je er graag op uit? En vind je het leuk om te kamperen? Dan past deze vakantie helemaal bij jou!

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
 Verblijf op de camping
 Overnachting in 2-persoons tenten
 Maaltijden
 Begeleidingskosten €336,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoons tent €89,-
 Excursies €90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 begeleider op 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandZwitserland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
 Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
 Houden van een actieve vakantie