20-45 jaar
Leeftijd
5 t/m 12 jul
Reisdatum
96.05
Reisnummer

VOOR AVONTUURLIJKE REIZIGERS HEBBEN WE OPNIEUW EEN KAMPEERREIS NAAR ENGELAND GEORGANISEERD. VANAF EEN LANDELIJK GELEGEN BOERDERIJCAMPING VERKENNEN WE DE STREEK EAST-SUSSEX. EN WE MAKEN EEN STEDENTRIP NAAR LONDEN.

We kamperen dicht bij de Engelse Zuidoostkust. Hier waait bijna altijd een frisse zeewind, vermengd met de geuren van een boerderij. Kruip ‘s morgens je tentje uit, kleed je warm aan en kom lekker ontbijten in de buitenlucht.

Daarna stappen we in ons eigen busje en gaan we op verkenningstocht langs de kustlijn. We nemen een kijkje in de vissershaven en genieten van de zilte zeelucht. De golven van de zee beuken tegen de steile, witte kalksteenrotsen. Wanneer we landinwaarts rijden, vind je hier en daar cottages in het heuvelachtige landschap. Deze typisch Engelse huizen zijn vaak omgeven door een mooie tuin.

Londen roept je! We verruilen het rustige platteland voor één dag met deze bruisende wereldstad. Hier spotten we de echte rode dubbeldekkers. Wij stappen op de bus of nemen de metro om de hoogtepunten van Londen te bekijken. De Big Ben, de Tower Bridge en natuurlijk Buckingham Palace mogen bij deze stadstour niet ontbreken. Om even aan de drukte te ontsnappen zoeken we een stadspark op voor onze picknick. Vol van Londense indrukken pakken we tot slot de metro de stad uit, terug naar onze camping.

Houd je van de rust van het platteland? Maar kun je ook de drukte van een grote stad aan? Ga dan mee op reis naar Engeland and have a nice journey!

INCLUSIEF
 Vervoer vanaf opstapplaats + ter plaatse  Overtocht Calais – Dover v.v.
Verblijf op een camping  Overnachting in 2-persoons tentcabines
Maaltijden Begeleidingskosten €360,-
EXCLUSIEF  

Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonstent € 94,-
Excursies € 100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen8
LandEngeland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een wandeling kunnen maken
ADL-zelfstandig zijn
De stadsdrukte van Londen aankunnen
Houden van kamperen en het buitenleven