18 tot 40
Leeftijd
20 t/m 27 juli
Reisdatum
46.20
Reisnummer

We verblijven in een traditionele Franse boerderij met zwembad en heerlijke groene tuin. Dit is een geweldige uitvalsbasis om het gebied van de Loire te ontdekken. De Loire staat bekend om zijn vele kastelen en prachtige kasteeltuinen. Als we zijn uitgekeken op de kastelen kunnen we een bezoek brengen aan de stad Angers of wandelen in het nabijgelegen natuurgebied.

Ons vakantiehuis staat aan de rand van een klein dorpje. Rondom het huis ligt een groot grasveld en zelfs een tennisbaan! Wie tennissen te vermoeiend vindt kan ook gaan tafeltennissen en natuurlijk genieten we van ons privé zwembad. In ons authentiek Franse huis, met grote keuken, maken we gezellig samen het avondeten klaar. Of we doen het op de Franse manier: we zetten de barbecue aan!

Wist je dat er langs de rivier de Loire meer dan 300 kastelen staan? De rivier is erg lang dus we kunnen ze niet allemaal bewonderen, maar we bezoeken er natuurlijk wel eentje! We zouden ook Terra Botanica kunnen bezoeken, een themapark met zowel attracties als kunstwerken van planten. In deze omgeving is nog ontzettend veel meer te doen, maar deze reis nemen we ook de tijd om lekker te ontspannen bij ons vakantiehuis, relaxt!   

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €600,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €159,- (optioneel)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Een afwisseling willen hebben tussen excursies en ontspannen, waarbij je maximaal 1 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Frankrijk Chateau met meer
Frankrijk Dorp met Kathedraal
Frankrijk Deelnemers op terras
Frankrijk Loire Rivier
Frankrijk Kasteel