vanaf 18
Leeftijd
23 t/m 30 dec
Reisdatum
26.54
Reisnummer

Ga jij met ons mee naar Brabant? Deze provincie staat bekend om zijn gezelligheid. Nou, dat hebben we wel nodig in deze wintertijd. We verblijven in een sfeervolle vakantieboerderij met een grote keuken waar we de lekkerste kerstmenu’s klaarmaken. Bij de zithoek vind je de open haard, dat komt mooi uit als het buiten guur is. De perfecte omgeving voor een sfeervolle kerstvakantie.

In de open keuken is alles beschikbaar om een feestelijk kerstdiner te bereiden. Trek je mooiste kleren aan en geniet van de heerlijke gerechten. Uiteraard besteden we extra aandacht aan de aankleding van de eettafel. We steken kaarsen aan en zingen samen de mooiste kerstliedjes.

Ons huis is van alles voorzien. Beneden vind je twee slaapkamers en een ruime douche met aanpassingen, zo kun je ook met deze reis mee als je een rolstoel gebruikt. De anderen slapen boven in kamers met mooie namen zoals Zomerzon en Lentenacht. Dit geeft toch een beetje een zomers tintje aan deze winterreis.

Als we ons warm aankleden, kunnen we een wandeling maken. Even een frisse neus halen en genieten van de omgeving. Na de wandeling warmen we onze handen aan een heerlijke kop warme chocolademelk. Bij het haardvuur luisteren we naar het verhaal uit de Bijbel over de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem.

Den Bosch en Nijmegen zijn gezellige steden in de buurt, met lichtjes in de bomen en mooi aangeklede winkelstraten. Hier kunnen we onze souvenirs inkopen. Met al deze activiteiten wordt dit een kerstvakantie die je niet snel zult vergeten!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €468,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Handdoeken €8,-
Excursies €80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Een korte wandeling kunnen maken (1/2 uur)
Gebruik maken van een rollator of rolstoel