vanaf 18
Leeftijd
20 t/m 27 december
Reisdatum
46.49
Reisnummer

De dagen zijn kort, maar binnen en buiten is het overal gezellig gemaakt met lichtjes en kerstversieringen. Ook in ons vakantiehuis maken we het gezellig, warm en licht. We genieten van lekker eten, goed gezelschap en leuke activiteiten in de omgeving. Natuurlijk vieren we samen een sfeervolle kerst!

Ons vakantiehuis ligt direct aan de Maas en bestaat uit twee aan elkaar gelegen woningen met ieder een eigen huiskamer. We hebben alle ruimte om samen spelletjes te spelen aan de grote tafel of om gezellig een film te kijken vanaf de grote bank. Beneden zijn er twee slaapkamers beschikbaar die toegankelijk zijn voor wie slecht ter been is. In de open keuken is alles beschikbaar om een feestelijk kerstdiner te bereiden. Trek je mooiste kleren aan en geniet van de heerlijke gerechten. Uiteraard besteden we extra aandacht aan de aankleding van de eettafel. We steken kaarsen aan en zingen samen de mooiste kerstliedjes. 

Vergeet je muts, sjaal en wanten niet, want de omgeving nodigt ons uit voor mooie winterwandelingen. Misschien ontdek je nog sporen van een vos of een ree. Na een wandeling kunnen we onze handen warmen aan een kop warme chocolademelk. Ook aan mooie plaatsen geen gebrek: wat dacht je van het witte stadje Thorn, of het gezellige Roermond. We nemen plaats in een restaurantje voor een stuk echte Limburgse vlaai, of we halen ergens een lekkere oliebol! Misschien is er wel een kerstmarkt in de buurt waar we kunnen rondkijken. Met al deze ingrediënten wordt dit een onvergetelijke kerst!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €504,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de accommodatie
Toeslag 1-persoonskamer €199.- (niet meer beschikbaar)
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes4
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Ondersteuning en deels overname nodig hebben bij zelfzorg
30 minuten kunnen wandelen (evt. met rollator) of in een rolstoel zitten