vanaf 18
Leeftijd
21 t/m 28 dec
Reisdatum
06.42
Reisnummer

De kerstdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Nóg gezelliger is het als we die dagen samen doorbrengen in een rustieke boerderij met lekker eten, een knisperend haardvuur en misschien wel sneeuw! Ga jij mee naar het Duitse Sauerland?

Tijdens deze vakantie verblijven we in een authentieke vakwerkboerderij in een rustig dorpje. De woning is omgeven door bossen en heuvels, en heeft een grote tuin waar heel idyllisch een beekje door stroomt. Binnen vind je naast de keuken, slaapkamers en woonkamer ook een kamer met een pooltafel, een voetbaltafel en tafeltennistafel. Wie daag jij uit voor een wedstrijdje?

In Duitsland weten ze als geen ander hoe ze van de winter een sprookje moeten maken. Met kerstmarkten en veel sfeerverlichting veranderen de dorpen en steden in schilderachtige taferelen. Als er sneeuw valt maakt dit het plaatje helemaal af. Met onze kerstversiering geven we het huis een feestelijk tintje. Neem je mooiste kleding mee, want aan de grote eettafel genieten we van een heerlijk kerstdiner. Rondom het haardvuur luisteren we met gloeiende wangen naar het eeuwenoude kerstverhaal over de geboorte van Jezus.

Hoe gezellig het binnen ook is, we zullen ook naar buiten gaan. Warm ingepakt wandelen we door de dichte bossen, langs stille meren en ruisende beekjes. Een bezoekje aan het dorpje Winterberg met haar schilderachtige straatjes en verlichte etalages mag zeker niet ontbreken. Dit wordt een kerstreis die nog lang in je herinnering zal nagloeien.

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2-persoonskamers
 Bedlinnen
 Maaltijden
 Begeleidingskosten €336,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Excursiekosten €70,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht bij de zelfzorg nodig hebben
 Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
 Houden van een actieve vakantie
 Behoefte hebben aan een duidelijk dagprogramma

Op vakantie naar Duitsland Sauerland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.