20+
Leeftijd
20 t/m 27 dec
Reisdatum
96.40
Reisnummer

HOCH SAUERLAND WORDT WEL HET GEZELLIGSTE STUKJE VAN DUITSLAND GENOEMD. MET KERSTMARKTEN, FEESTELIJK VERLICHTE HUIZEN EN WINTERSE ACTIVITEITEN WORDT DIT EEN SFEERVOLLE KERSTWEEK.

We verblijven in een groot vakantiehuis met voldoende slaapkamers en badkamers voor onze groep. Op de benedenverdieping is een spelkamer ingericht met poolbiljard en tafelvoetbal. Hier kan je je uren vermaken. Wie scoort er het best? De woonkamer versieren we met meegebrachte kerstspullen. Als het ’s avonds donker wordt, doen we de lampjes aan. De geur van een zelfgemaakt kerstmaal verspreidt zich door het huis. Dat wordt een gezellig diner in winterse sferen!

Met het koude weer is het fijn om lekker binnen te blijven, maar vergeet je winterjas, sjaal en handschoenen niet, want we gaan zeker ook naar buiten! Als er sneeuw ligt kunnen we van de berg af glijden of houden we een sneeuwballengevecht. Een lange brug verbindt twee hellingen met elkaar. Wie durft er helemaal naar de overkant te wandelen?

Een bezoek aan het stadje Winterberg mag niet ontbreken. De etalages zijn prachtig verlicht en op het plein staat een grote kerstboom. Eenmaal weer thuis warmen we ons op met warme chocolademelk. We luisteren naar het verhaal over de geboorte van Jezus en Zijn komst naar de aarde. Dit wordt een hartverwarmende kerstreis!

BIJ DE PRIJS INGEBREPEN
Vervoer vanaf opstapplaats + ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Maaltijden
Begeleidingskosten €360,-
NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN  Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Bedlinnen €10,-
Excursies € 80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering
 Buitensportverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Van een actieve vakantie houden
 Een korte wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL-verzorging nodig hebben