vanaf 18
Leeftijd
21 t/m 28 dec
Reisdatum
06.40
Reisnummer

Maak van de kerstdagen écht iets bijzonders in de prachtige bossen van Ommen. In onze warme vakantiewoning genieten we van lekker eten, goed gezelschap en leuke uitstapjes. En natuurlijk vieren we samen een sfeervolle kerst.

We verblijven in een groot en gezellig vakantiehuis in de buurt van Ommen. Het huis heeft zeven slaapkamers, een comfortabele woonkamer met spelletjes, een tv en uitzicht op het bos. Met onze meegebrachte kerstversiering komen we helemaal in de stemming.

In de open keuken is alles beschikbaar om een feestelijk kerstdiner te bereiden. Trek je mooiste kleren aan en geniet van de heerlijke gerechten. Uiteraard besteden we extra aandacht aan de kerstdagen. Samen bezoeken we een kerstnachtdienst. We steken kaarsen aan, zingen liederen en luisteren naar het verhaal over de geboorte van Jezus.

Vergeet je muts, sjaal en wanten niet, want de omgeving nodigt ons uit voor mooie winterwandelingen. Er zijn korte en langere routes door bossen, langs rivieren en over heuvels. Misschien ontdek je nog sporen van een vos of een ree. Een bezoekje aan Ommen mag niet ontbreken. In het centrum vindt je oude panden met sfeervol verlichte etalages. Er zijn tal van restaurantjes waar we na een wandeling heerlijk op kunnen warmen met een kop warme chocolademelk. ‘s Avonds doen samen een spelletje voordat we moe maar voldaan ons warme bed induiken. Dit wordt een onvergetelijke kerst!

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €336,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar het vakantiehuis v.v.
Handdoeken €6,-
Excursiekosten €70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland
Rolstoelen1

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
 Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
 Buitenshuis gebruik maken van rollator of rolstoel
 Afwisseling willen van excursies en rust