20 tot 40 jaar
Leeftijd
31 jul t/m 7 aug
Reisdatum
06.23
Reisnummer

Ben jij benieuwd naar wat het Nederlandse leger allemaal doet? Zou je stiekem wel eens een soldatenuniform willen dragen? Of lijkt het je geweldig om over de stormbaan te rennen? Dat kan je allemaal beleven tijdens deze reis. Voorwaarts, mars!

Onze uitvalsbasis is een prachtige woonboerderij in Brabant. In het huis bevindt zich een sfeervolle woonkamer met openhaard en een grote eetkamer. Direct onder het rieten dak zijn vier knusse slaapkamers ingericht. De andere twee slaapkamers zijn op de begane grond. Je snapt het al: dit wordt geen afzien, maar een luxe bivak!

Hoewel, op het terrein kunnen we onze eigen stormbaan opstellen. Schmink je gezicht in camouflagekleuren, neem positie in, wacht op het commando… en gaan!

Een soldaat is niet alleen topfit, maar ook bekend met de voertuigen waarmee hij werkt. Heb je wel eens met je neus bovenop een Panther tank gestaan? Of van alle kanten een Spitfire bewonderd? In het Brabantse Overloon kun je zulke tanks en vliegtuigen van dichtbij bekijken. Spannend! Ook het Airborne museum is een belevenis. Hier kom je van alles te weten over de bevrijding van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

We vieren dit jaar 75 jaar vrede in ons land. De landmacht en de luchtmacht zijn er om die vrede te beschermen. En om Nederland veilig te houden natuurlijk! Kijk maar eens omhoog: misschien zie je wel een F-16 voorbij scheren. Vlak bij onze boerderij is namelijk een vliegbasis van de luchtmacht. Nieuwsgierig geworden? Ga dan met ons mee op verkenningsmissie!

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2- en 3-persoonskamers
 Bedlinnen
 Maaltijden
 Begeleidingskosten €456,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar het vakantiehuis v.v.
 Excursies €80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
 Basis verpleegkundige zorg nodig hebben
 Gebruik maken van een rollator of rolstoel
 Behoefte hebben aan een duidelijk dagprogramma