20+
Leeftijd
10 t/m 17 aug
Reisdatum
96.28
Reisnummer

IN LEGOLAND® BESTAAT ALLES UIT LEGOBLOKJES. HET PARK TELT ER INMIDDELS MEER DAN 50 MILJOEN! VAN EEN MYSTERIEUZE WERELD VOL RUIGE VIKINGEN EN KNAPPE PRINSESSEN TOT SPECTACULAIRE ACHTBANEN EN EEN GIGANTISCH AQUARIUM: IN LEGOLAND® MAAK JE EEN WERELDREIS IN ÉÉN DAG. OP DE ANDERE DAGEN BEZOEKEN WE EEN LEUKE STAD OF GAAN WE UITWAAIEN AAN DE KUST.

Ons vakantiehuis staat in de provincie Jutland in Denemarken. Het is een groot landhuis midden in de natuur en toch dicht bij een grote stad. Er is rondom het huis voldoende ruimte voor een potje voetbal. De prachtige natuur maakt dat je er verder op uit wilt trekken. We kunnen gaan wandelen of pakken onze eigen bus en verkennen de omgeving.

Ons vakantiehuis ligt op een korte reisafstand van het wereldberoemde attractiepark LEGOLAND® . Zoveel LEGO® heb je nog nooit bij elkaar gezien. Ontmoet levensgrote LEGO®olifanten in de Safari. Of bezoek de pinguïns op Pinguin Bay. Als dappere ridder versla je de draak in het kasteel. Hier raak je niet zomaar uitgekeken.

Om alle indrukken te verwerken, wisselen we af met andere activiteiten. Zoals een bezoek aan een gezellige stad of een dagje ontspannen aan de kust. En natuurlijk is er tijd voor een duik in een zwembad in de buurt. LEGO®, gezelligheid, actie en ontspanning zijn de bouwstenen van deze onvergetelijke vakantie.

 

INCLUSIEF

Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Bedlinnen Entreeticket Legoland®
Begeleidingskosten €420,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Overige excursies € 80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandDenemarken

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Veel willen zien en ondernemen
 Zonder hulpmiddel een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht en ondersteuning bij de ADL nodig hebben
 Geen verpleegkundige hulp nodig hebben