vanaf 18
Leeftijd
9 t/m 16 aug
Reisdatum
46.42
Reisnummer

Ga je mee naar Denemarken voor een bezoek aan attractiepark LEGOLAND Billund én LEGO House? In het attractiepark is overal het Lego-thema verwerkt. Durf jij in de achtbaan of doe je het liever rustiger aan in het lego-treintje, voor ieder wat wils! In LEGO House staan mega grote bouwwerken en mag je zelf een kunstwerk maken van LEGO. Uitrusten doen we in ons vakantiehuis met veel ruimte voor spelletjes binnen en buiten.

Ons vakantiehuis staat in de provincie Jutland in Denemarken. Het is een verbouwde boerderij. We kunnen samen spelletjes doen in de woonkamer. Ook buiten is er ruimte genoeg. Wie weet steken we de barbecue wel aan! Deze gezelligheid noemen ze hygge in Denemarken. Ons vakantiehuis ligt op een half uurtje reizen van het wereldberoemde attractiepark Legoland®. Je vindt er miniland, een soort Madurodam maar dan helemaal gemaakt van lego blokjes. Bij Adventure Land kun je meedoen met de brandweerbrigade. Met jouw team moet je proberen om met de brandweerauto zo snel mogelijk de brand te blussen. Op een andere dag zullen we Lego House bezoeken, hier staan grote bouwwerken maar mag je ook zelf aan de slag!

Om alle indrukken te verwerken wisselen we het dagje Legoland af met andere activiteiten zoals een bezoek aan een gezellige stad, of een dagje ontspannen op één van de lange zandstranden. En natuurlijk is er tijd voor een duik in zee. LEGO®, gezelligheid en ontspanning zijn de bouwstenen van deze onvergetelijke vakantie.

 

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Toegang Legoland en Legohouse
Begeleidingskosten €456,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Bad- en bedlinnen

Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €129,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandDenemarken

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Een afwisseling willen hebben tussen excursies en ontspannen, waarbij je maximaal 1 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Denenmarken Legoland atractie
Denemarken Legoland Deelnemer + RL
Denenmarken Legoland Deelnemers met standbeeld
Denenmarken Legoland Attractie
Denenmarken Dino met Deelnemer