vanaf 18
Leeftijd
5 t/m 12 aug
Reisdatum
26.36
Reisnummer

Om het ultieme vakantiegevoel te beleven, hoef je helemaal niet ver van huis. Na een paar uur rijden zijn we al in Luxemburg: een klein land met prachtige kastelen, leuke dorpjes en slingerende rivieren. De ideale plek voor een actieve kampeervakantie. We zetten onze tent op in een mooi dal tussen de groene heuvels.

’s Ochtends word je wakker met de geur van het gras en de zang van vogels. Vlak langs de camping stroomt het riviertje de Sûre. Heerlijk om in te zwemmen op een warme dag, of om met een kano de rivier af te zakken. We gaan hier volop genieten van het campingleven.

Maar daar blijft het niet bij. De omgeving biedt nog veel meer moois. Het Mullerthal wordt vaak ‘Klein Zwitserland’ genoemd, omdat het landschap aan Zwitserland doet denken. Overal kom je ruige rotsformaties tegen. Je zult je verwonderen over de opmerkelijke vormen. We maken avontuurlijke wandelingen door smalle rotsspleten, over uitgehakte trappen en langs watervallen.

Dat Luxemburg vroeger al erg rijk was, zie je aan de vele kastelen. Vlakbij Dillingen ligt de middeleeuwse kasteelruïne Beaufort, wat “mooie vesting” betekent. Nóg mooier en groter is het kasteel van Vianden. Omdat deze burcht op een berg ligt, heb je er een prachtig uitzicht over de wijde omgeving.

De grootste stad is Luxemburg, waar we kunnen winkelen of even blijven hangen in een van de parken. In de binnenstad vind je moderne architectuur, maar ook eeuwenoude verdedigingswerken.

Na deze reis weet je het zeker: Luxemburg is dé plek voor het verzamelen van de mooiste vakantieherinneringen.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf op een camping
Overnachting in 2-persoonstenten
Maaltijden
Begeleidingskosten €324,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonstent €89,-
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandLuxemburg

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Houden van het buitenleven en een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)

Adios Reizen voor mensen met een beperking 19