20-45 jaar
Leeftijd
20 t/m 27 juli
Reisdatum
3
Begeleiding

Voor een strandvakantie in eigen land moet je op Schouwen-Duiveland zijn. Hier vind je niet alleen brede stranden en stille duinen, maar ook een eeuwenoud kasteel en een beroemde vuurtoren. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Dicht bij de gezellige dorpjes Burgh en Haamstede ligt een mooi vakantiehuis, op een vakantiepark. In deze waterrijke omgeving komt je helemaal tot rust. Schuif aan op een van de terrasjes om de Zeeuwse bolus te proeven en ervaar je het echte Zeeuwse leven.

Ons huis is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes. Een bekend gebouw van Burgh-Haamstede is de Westerlichttoren. De lampen van deze vuurtoren schijnen in het donker wel dertig zeemijlen ver. Aan zee vind je de ideale plek voor een frisse duik of een middagje luieren op het strand als de zon schijnt. Bij minder zonnig weer kan je struinen langs de vloedlijn. Ontdek de schatten van de zeebodem in schelpen of andere voorwerpen die hier zijn aangespoeld.

Vlak bij ons huis vind je het duingebied Westenschouwen. Daar wandel je door het bos terwijl je luistert naar het bulderen van de branding. Intussen kun je veel soorten vogels spotten. Als we genoeg gewandeld en gezien hebben, strijken we neer op een terrasje aan zee of in een van de gezellige dorpen op het eiland.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-

Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.

Excursies € 70,-

Handdoeken € 7,-

Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.37

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een korte wandeling kunnen maken

Behoefte hebben aan een duidelijke dagstructuur

Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben