40 jaar en ouder
Leeftijd
10 t/m 17 aug
Reisdatum
4
Begeleiding

Deze vakantie maak je kennis met allerlei beesten. Sommige heb je vast wel eens gezien. Zoals de koeien in de wei, of de kippen op de boerderij. In deze vakantie komen er veel meer dieren voorbij! Van een spetterende dolfijnenshow tot een dagje dierentuin: het wordt een echte Beestenboel.

We verblijven in een groot en sfeervol vakantiehuis in de buurt van Ommen. Het huis heeft twee woonkamers en heel veel slaapkamers. Wij verblijven hier met twee groepen tegelijk. Sommige dingen doen we samen, maar we trekken er ook apart op uit.

De Beestenboel kan beginnen als wij op koe-safari gaan. We rijden in een huifkar met tractor door het boerenland en nemen een kijkje bij een grote kudde koeien. Durf jij ze te aaien? Er zijn dieren die je niet zomaar in Nederland tegenkomt, zoals apen en olifanten. Daarom brengen we een bezoek aan Wildlands in Emmen. Dat is een heel grote dierentuin. Hier kun je wandelen door het oerwoud, genieten van de vlindertuin en bibberen bij de ijsberen. Ook kun je een stukje varen over de jungle-rivier. Maar pas op! Zwemt daar niet een krokodil? Gelukkig zit jij veilig in een bootje!

Ook in het Dolfinarium is van alles te beleven. De zeeleeuwen halen grapjes uit en de dolfijnen stelen de show. Hier kun je je wel een dagje vermaken! Verder is er alle tijd om een souvenirtje te kopen of een mooie foto te maken. Dan kun je thuis nagenieten van alle avonturen.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Entree Dolfinarium en Wildlands
Begeleidingskosten € 300,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer naar het vakantiehuis en v.v.
Toeslag benedenkamer € ,   (86.22)
Handdoeken € 4,-
Overige excursies € 50,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 tot 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.22