20+
Leeftijd
13 t/m 20 juli
Reisdatum
4
Begeleiding

In Brabant is altijd genoeg te beleven, zeker tijdens deze reis! We gaan op safari in Beekse Bergen en zullen volop -en misschien wel op de kop- genieten in de Efteling. Een reis vol uitdagingen en plezier.

We verblijven op een vakantiepark in Brabant. Hier hebben we een groot huis gehuurd voor onze groep. In de ruime woonkamer kunnen we allemaal op de bank neerploffen. Terwijl er heerlijke etensgeuren opstijgen vanuit de open keuken. Op de begane grond zijn twee slaapkamers. De overige slaapkamers zijn op de eerste en tweede verdieping. Dit huis is de perfecte uitvalsbasis voor al onze activiteiten.

Bij Safaripark Beekse Bergen kom je oog in oog te staan met hyena’s, neushoorns en chimpansees, een spannend avontuur! Giraffen komen nieuwsgierig kijken en zebra’s tonen hun prachtige strepen. We kunnen met de auto, een bus, de boot of wandelend op safari gaan. In de Efteling staan ons heel andere avonturen te wachten. Welke achtbaan kies jij uit om mee over de kop te gaan? Of laat jij je liever meevoeren in een droomvlucht? Hier beleeft iedereen zijn eigen sprookje.

Na dagen vol actie en spanning kiezen we ook voor een rustiger dagje in de omgeving van ons vakantiehuis. Op het park is een zwembad voor een frisse duik. In de Biesbosch stappen we in de boot om te gaan speuren naar sporen van de bever.

 

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis v.v.
Overnachting in 2-persoonskamers Maaltijden
Entree Safaripark Entree Efteling
Begeleidingskosten € 372,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer naar het vakantiehuis
Bedlinnen € 8,50
Handdoeken € 5,-
Toeslag 1-persoonskamer € 79,-
Overige excursies € 40,- p.p
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.07
Rolstoelen1

Een wandeling van max. 1 uur kunnen maken

Evt. tijdens uitstapjes gebruik maken van een rollator of rolstoel

Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben

Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben