20+
Leeftijd
20 t/m 27 juli
Reisdatum
2
Begeleiding

Vanuit de trein zie jij het Hollandse landschap met weilanden, rivieren en bossen aan je voorbij schieten. Wanneer de eerste huizen verschijnen, voel je de trein afremmen. Tijd om uit te stappen. Deze week gaan wij Nederland per trein ontdekken, reis jij met ons mee?

We verblijven in een vakantiehuis in Zuid-Holland aan een dijk langs het riviertje de Linge. We slapen in twee- of drie persoonskamers. Zowel binnenshuis als buiten is er voldoende ruimte om te ontspannen na een actieve dag.

Tijdens de vakantie pakken we de fiets om naar een station in de buurt te fietsen. Met de trein, de bus of de metro reizen we verder door Nederland. Het steeds weer veranderende landschap maakt dat je wel naar buiten wil blijven kijken. In het Spoorwegmuseum in Utrecht leren wij alles over het heden en verleden van het openbaar vervoer.

We kunnen natuurlijk ook een andere stad gaan bekijken zoals Amsterdam of Rotterdam. Gaan we een dagje naar een dierentuin of liggen we straks te zonnen aan het strand? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Aan het einde van de dag reizen wij weer terug naar het station waar onze fietsen klaarstaan om de laatste kilometers naar huis te rijden. Samen maken we dan een maaltijd klaar of kunnen we even relaxen.

INCLUSIEF
Verblijf in het vakantiehuis Openbaar vervoer tijdens de reis
Fietshuur Overnachting in 2- en 3-persoonskamers
Maaltijden Begeleidingskosten € 276,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar het vakantiehuis v.v.
Bedlinnen € 10,-
Excursies € 80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.10

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een redelijke afstand kunnen fietsen

Verkeersveilig zijn in een vreemde omgeving

Een wandeling van 1 uur kunnen maken

Geen gebruik maken van een hulpmiddel

ADL-zelfstandig zijn

Geen verpleegkundige hulp nodig hebben