20+
Leeftijd
10 t/m 17 aug
Reisdatum
3
Begeleiding

Vlieg er eens uit; een vakantie die helemaal in het teken staat van de luchtvaart. Bij Schiphol kijken we hoe vliegtuigen landen en opstijgen. We nemen plaats in een cockpit en alsof dat nog niet genoeg is kun jij ook zelf een rondvlucht maken. Are you ready for take off?

Het vertrekpunt voor al onze avonturen is een ruim en licht vakantiehuis bij Leusden. Rondom het huis hebben we veel ruimte om heerlijk buiten te zijn. De slaapkamers op de eerste verdieping hebben een prachtig uitzicht over weilanden en bossen.

Wanneer wij zelf uitvliegen, kunnen we een bezoek brengen aan het grootste vliegveld van ons land: Schiphol. Hier zien we hoe gigantische Boeings opstijgen en landen. Spectaculair! In het luchtvaartmuseum Aviodrome bekijken we de vliegtuigen van dichterbij. Waan jezelf een echte piloot in de vliegsimulator of beleef een levensecht vliegavontuur in het filmtheater.

Het letterlijke hoogtepunt van de vakantie vormt een rondvlucht in een Cessna vliegtuigje. Vanaf een vliegveld in de buurt mag iedereen instappen voor een rondvlucht. Hoog in de lucht geniet je van een waanzinnig uitzicht.

We sluiten de week af bij het Ballonfiësta in Barneveld. Als het weer het toelaat zijn we getuige van het opstijgen van tientallen luchtballonnen. Van deze vakantie zal je, met je hoofd in de wolken, nog lang kunnen nagenieten.

 

INCLUSIEF
Vervoer ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Rondvlucht van 30 minuten
Begeleidingskosten € 348,- Maaltijden
EXCLUSIEF   Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar het vakantiehuis v.v.
Bedlinnen € 8,-
Handdoeken € 4,-
Overige excursies € 70,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.24

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een wandeling van max. 1 uur kunnen maken

Evt. tijdens uitstapjes gebruik maken van een rollator of wandelstok

Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben

Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben