20-45 jaar
Leeftijd
3 t/m 10 aug
Reisdatum
3
Begeleiding

Wie vakantie wil vieren in eigen land moet in Zeeland zijn. Wij verblijven in het hart van Zuid-Beveland. Op dit eiland vind je de steden Goes en Middelburg, kilometers kust en het uitgestrekte boerenland. Voel de wind in je haren, luister naar de meeuwen en ruik de zilte zeelucht. Zeeland ervaar je met al je zintuigen.

Ons vakantiehuis staat midden in de vrije natuur, op een steenworp afstand van Nationaal Park De Oosterschelde. Het huis bestaat uit drie woningen naast elkaar, met elk drie slaapkamers. De huiskamer van het middelste huis wordt onze eetkamer. Zo hebben we voldoende ruimte voor de hele groep.

Al tuffend en fluitend doorkruist een stoomtrein het Zeeuwse landschap. Als we willen kunnen we een ritje meemaken in een van de treinwagons. Met zijn kronkelende winkelstraten en oude koopmanswoningen bij de haven is Goes dé winkelstad van Noord- Beveland. Als we genoeg gewinkeld hebben, strijken we neer op een van de vele terrasjes.

Yerseke is een prachtig dorp waar je de visserij kunt zien en proeven. Mosselen, zo uit het zoute water, verser dan dit heb jij ze nog nooit gegeten! We kunnen zeehonden of bruinvissen spotten in de Oosterschelde. Kijk goed of je hun kopjes of rugvinnen boven de golven uit ziet steken. Vanaf de Oude Zeedijk zien we ’s avonds de lucht verkleuren in tinten van roze en oranje. De zon gaat onder. Tijd om naar huis te gaan.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen en handdoeken
Maaltijden Begeleidingskosten € 372,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-

Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.

Toeslag 1-persoonskamer € 79,-

Excursies € 70,-

Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.17

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een korte wandeling kunnen maken

Behoefte hebben aan een duidelijke dagstructuur

Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben

Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben