18 tot 40
Leeftijd
9 t/m 16 aug
Reisdatum
46.43
Reisnummer

Ga je mee naar het noorden van Duitsland, net over de grens bij Groningen? We kunnen in de stad Emden varen met de rondvaartboot of een kijkje nemen op een museumboot. Ook de stad Wilhelmshaven kunnen we bezoeken, daar vind je bijvoorbeeld een aquarium. Verder genieten we vooral van de rust en natuur. Ons vakantiehuis ligt in een landelijk gebied met vlakbij een meer waar we bij mooi weer kunnen zwemmen of waterfietsen!

In deze landelijke omgeving met veel weilanden, ligt ons vakantiehuis aan een kanaal. We kunnen ons prima vermaken hier met tafelvoetbal en een dartbord, of buiten op het beachvolleybalveld. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, is dat even fijn!

Ze noemen de regio waar we verblijven ‘Oost-Friesland’ en dat is verwarrend, want we zijn toch echt in Duitsland! Deze regio heeft geen grote steden en is daarom perfect voor een rustige vakantie. Hopelijk schijnt het zonnetje, want dan is een duik nemen in het Timmeler Meer net even lekkerder. Op dit meer kunnen we ook waterfietsen of we nemen een picknick mee. De stad Emden is dichtbij en zeker een bezoekje waard. De stad heeft een zeehaven, misschien zien we wel een gigantisch schip! Ook leuk is een bezoek aan Wilhelmshaven, waar ze ook een aquarium hebben. Uiteraard gaan we ook genieten van een ijsje op het terras, het is tenslotte vakantie!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €408,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €149,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandDuitsland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Een afwisseling willen hebben tussen excursies en ontspannen, waarbij je maximaal 1 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Duitsland Kasteel Nedersaksek
Duitsland Groepsfoto
Duitsland Bremen
Duitsland Groepsfoto
Duitsland Windmolen Ostfriesland
Nedersaksen foto 1
Nedersaksen foto 2
Nedersaksen foto 3
Nedersaksen foto 4