50 jaar en ouder
Leeftijd
9 t/m 16 aug
Reisdatum
96.24
Reisnummer

VLAKBIJ DE DUITSE GRENS LIGT HET KLEINE TWENTSE DORPJE DE LUTTE. HIER SPREEKT MEN NIET ALLEEN NEDERLANDS MAAR OOK EEN AARDIG MONDJE TWENTS. VANDAAR DAT WE DE REIS ‘OET IN TWENTE’ HEBBEN GENOEMD. DEZE VAKANTIE TREKKEN WE EROPUIT NAAR HET BOS, EEN STADJE OF NET OVER DE GRENS.

Ons vakantiehuis heeft een ruime woonkamer en een open keuken. Wie wil genieten van de buitenlucht, kan zijn hart ophalen op de grote houten veranda voor het huis. Dit huis is aangepast voor mensen die een rolstoel gebruiken. Daarom zijn alle slaapkamers op de begane grond. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen douche en toilet.

Rondom de accommodatie is genoeg te beleven. Bij een kleine dierenweide vinden de konijnen het heerlijk om geknuffeld te worden en de kippen lusten maar al te graag wat voer. Het dorpje De Lutte ligt op loopafstand en men zegt dat ze hier heerlijke ijsjes verkopen.

Als je wat verder weg wilt kunnen we een rolstoelfiets of tandem gebruiken. Misschien gaan we dan wel picknicken bij een klein meertje in de buurt. Net over de grens in Duitsland kunnen we een bezoek brengen aan een dierenpark. Daar zijn wel duizend dieren met namen van A tot Z. Ontdek jij straks alle dieren van het alfabet?

Oldenzaal is een gezellige stad en zeker een bezoekje waard. Wie weet komen we de draaiorgelman wel tegen! Wie waagt er dan een dansje? Kom genieten van de Twentse gastvrijheid! Op z’n Twents dan maar: ajuus en goodgoan!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €600,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonskamers € 79,-
 Handdoeken € 7,50 p.p.
 Excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal dagen8
LandNederland
Handjes5
Rolstoelen3

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
 Evt. gebruik maken van een rolstoel of rollator
 Toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben
 Excursies willen maken afgewisseld met een dag(deel) rust