35+
Leeftijd
17 t/m 24 jul
Reisdatum
06.10
Reisnummer

De Belgische Ardennen is al jaren een favoriete vakantiebestemming. Op enkele uren rijden vanaf Utrecht vind je heuvels en uitgestrekte bossen. Een omgeving die vraagt om pure ontspanning en een relaxte vakantie midden in de natuur.    

Ons vakantieverblijf bevindt zich bij het dorpje Soy en Érezée. Vanaf ons terras hebben we een prachtig uitzicht op de beboste vallei. Hier vind je alle rust en ruimte. In het huis hebben we een sauna tot onze beschikking. Hier geniet je van een compleet verzorgde vakantie.

Vanuit het huis kunnen we leuke wandelingen maken door de beboste omgeving. Hier kom je met wat inspanning toch ook echt tot rust. Om even uit te rusten zoeken we een plek waar we kunnen picknicken of een leuk terrasje om even onderuit te hangen. In de Ardennen is ook veel gebeurt in oorlogstijd en daar zie je vast nog wel wat herineringen uit. Zo is er ook een militairmuseum in de omgeving die wij kunnen bezoeken. Ook hier gedenken we 75 jaar vrijheid.

Er zijn veel leuke dorpen en steden in de omgeving. In Spa staat de fabriek waar de bekende blauwe flessen met bronwater vandaan komen. Hier kun je met een lift de berg op om over de stad uit te kijken. In één van de stadjes kun je vast leuke souvenirs kopen. Uitgerust en met een koffer vol herinneringen vertrek je daarna weer naar huis.

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- 4 persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €360 ,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
Toeslag 1-pers. kamer €129,- (niet meer beschikbaar)
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
 Basis verpleegkundige zorg nodig hebben
 Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)
 Behoefte hebben aan een duidelijk dagprogramma