vanaf 18
Leeftijd
3 t/m 10 aug
Reisdatum
46.35
Reisnummer

Langs de rivier de Loire staan meer dan 300 kastelen! Ons prachtige vakantiehuis met zwembad staat midden in deze regio, dus een kasteelbezoek zal niet ontbreken. Daarnaast kunnen we ook een bezoek brengen aan de botanische tuin bij Angers. De stad Angers heeft ook een schitterende kathedraal die we kunnen bezichtigen. Het is niet ver zoeken naar een terrasje waar we plaatsnemen met een drankje of ijsje, lekker!

Ons verblijf is in een traditionele Franse boerderij. Rondom het huis ligt een groot grasveld en zelfs een tennisbaan! Wie tennissen te vermoeiend vindt kan ook gaan tafeltennissen en natuurlijk genieten we van ons privé zwembad.

De rivier Loire is erg lang dus we kunnen niet alle 300 kastelen bewonderen, maar we bezoeken er natuurlijk wel eentje! We kunnen ook Terra Botanica bezoeken, een themapark met zowel attracties als kunstwerken van planten. De stad Angers heeft een lange geschiedenis, er staan zelfs gebouwen uit de Romeinse tijd! Regelmatig wordt er een markt georganiseerd met Franse lekkernijen en de mooiste souvenirs. Zijn we het slenteren zat dan kunnen we altijd nog een boottocht maken op de Loire. Genoeg te beleven, maar we zoeken de balans tussen uitstapjes en relaxen, want dat is ook vakantie. In ons authentiek Franse huis maken we gezellig samen het avondeten klaar. Of we doen het op de Franse manier: barbecue aan!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €624,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €149,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Een afwisseling willen tussen excursies en ontspannen. Je kan en wil soms 2 uur wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

Frankrijk Loire
lake 1692640
Frankrijk Loire Botanische tuin
Frankrijk Groepsfoto deelnemers
Algemeen Deelnemers aan ontbijt