18 tot 40
Leeftijd
19 t/m 26 aug
Reisdatum
26.46
Reisnummer

Trek je bergschoenen maar aan. Vanuit onze hut gaan we erop uit in het prachtige berglandschap bij het Kleinwalsertal. Kom op en haal diep adem – waar wil je heen? Er zijn zo veel wandelroutes te kiezen en als onze benen even rust nodig hebben pakken we de lift of bergbaan om ons weer verder te brengen. Natuurlijk kunnen we ook enkele dorpjes in de omgeving bezoeken, maar dit wordt vooral een heerlijke wandelvakantie.

Onze berghut ligt in Oostenrijk in het Kleinwalsertal, een vallei, hoog gelegen in de Alpen. De natuur is hier puur en ongerept. Vanaf onze hut heb je een prachtig uitzicht op de bergen. Binnenin de hut is het gezellig met veel hout en boerenbont.

Trek je bergschoenen maar aan, we gaan de bergen in. Onze berghut is een ideaal startpunt voor excursies te voet. In de winter is deze omgeving een geliefd skigebied; er is een uitgebreid netwerk van skiliften en bergbanen. Daar kunnen wij bij onze wandelingen ook gebruik van maken. Ze brengen ons naar de hoogste bergtoppen, waar we de mooiste uitzichten hebben over de Alpen.

In de omgeving kunnen we ook een paar gezellige stadjes bezoeken. Probeer dan eens een plaatselijke lekkernij. De Käsespätzle (pasta met kaas en ui) schijnt hier erg lekker te zijn. Houd jij van wandelen in de bergen, afgewisseld met een leuk uitstapje? Ga dan mee op wandel-avontuur naar het Kleinwalsertal.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- of 3-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €486,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandOostenrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijn(en)
Een redelijke wandeling kunnen maken van 1 tot 3 uur

Adios Reizen voor mensen met een beperking 41