50+
Leeftijd
20 t/m 27 jul
Reisdatum
06.20
Reisnummer

De Achterhoek is één van de mooiste streken van Nederland. Rust, ruimte, uitgestrekt landschap en overal mooie boerderijen, soms al eeuwen oud. Wij verblijven in één van die prachtige boerderijen bij het dorpje Rekken. Ga jij met ons mee? Samen nemen we een kijkje achter de staldeuren en ervaren we het boerenleven.

De vakantiewoning waarin we verblijven is deels een verbouwd voorhuis. Het achterste deel is helemaal nieuw aangebouwd. Hier vinden we alles wat we deze vakantie nodig hebben. Bij mooi weer kunnen we spelletjes doen in de tuin en wordt het ‘s avonds kouder? Dan genieten we van ons overdekte terras. Op de boerderij zijn ook verse melk, eieren en groente uit eigen tuin te koop. Daar kunnen we ‘s avonds vast een lekkere maaltijd mee klaarmaken.

We maken kennis met de koeien, kippen, paarden en de pony. We zijn welkom om te helpen bij het voeren van de dieren. Zo beleef je het leven op de boerderij.

De omgeving waarin we verblijven, nodigt je uit naar buiten. We bezoeken verschillende boerderijen in de buurt. Samen ontdekken we hoe kaas gemaakt wordt en genieten we van lekker boerenschepijs.

Als we allemaal meetrappen op de groepsfiets en er één persoon blijft sturen, gaan we vast de goede kant op. Een huifkartocht is een leuk alternatief voor deze fiets. Stapvoets worden we voortgetrokken over prachtige boslaantjes. En we verblijven zó dicht bij de grens dat we zomaar even Duitsland binnen kunnen gaan. Ga mee en ontdek het boeren leven.

Bij de prijs inbegrepen
Vervoer vanaf de opstapplaats
en ter plaatse
Bedlinnen
Verblijf in het vakantiehuis Maaltijden
Overnachting in 2-persoonskamers Begeleidingskosten €360,-
Niet bij de prijs inbegrepen


 Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar het vakantiehuis v.v.
Excursies € 80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 4 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland
Rolstoelen1

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
Afwisseling willen van excursies en rust