vanaf 18
Leeftijd
14 t/m 18 aug
Reisdatum
36.34
Reisnummer

Ben jij een paardenliefhebber? Ga dan mee op deze paardrijvakantie in Zeeland!
We verblijven op de manege, waar we lekker gaan paardrijden. Naast het rijden mogen de paarden en pony’s ook gepoetst en geknuffeld worden. In de buurt van de manege maken we leuke uitstapjes en na een volle dag relaxen we in de gezellige woonkamer. Deze reis is voor de echte paardenliefhebber!

Tijdens deze midweek verblijven we bij de manege. We hebben er de bovenverdieping tot onze beschikking. Er is een grote woonkamer met open keuken, waar we kunnen ontspannen nadat we een uitstapje hebben gedaan of hebben paard gereden.

Bij de manege werken vrijwilligers die jullie gaan begeleiden bij het rijden op een paard of pony. En in overleg met hen mogen de paarden ook verzorgd en geknuffeld worden.

Natuurlijk trekken we er ook op uit. In de omgeving kunnen we een bezoekje brengen aan een museumboerderij. Je neemt daar een kijkje in het boerenleven van vroeger. Er is een klein, rustig strand in de buurt, waar we bij mooi weer even lekker kunnen pootjebaden of een duik in zee kunnen nemen vanaf de steiger.

Ook nemen we even de tijd om een souvenirtje te kopen in een stadje in de buurt. Wat van lekkere Zeeuwse roomboterbabbelaars. Vergeet vooral niet om een mooie groepsfoto te maken. Dan kun je thuis nagenieten van alle avonturen.

Houd jij van paardrijden en vind je het leuk om paarden te verzorgen en ook nog uitstapjes te doen, dan is dit de reis voor jou!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf op de manege
Paardrijden
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €528,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de accommodatie v.v.
Excursies €60,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen5
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/toedienen van medicijnen
Niet zwaarder zijn dan 80kg

Gehandicapten reizen 2023 Nedeland Manege 6
Gehandicapten reizen 2023 Nedeland Manege 5
Manege
Gehandicapten reizen 2023 Zeeland 2