vanaf 40
Leeftijd
31 jul t/m 7 aug
Reisdatum
16.23
Reisnummer

Kwakende kikkers en kleurrijke libellen in een netwerk van slootjes. Ons nieuwe vakantiehuis ligt aan het water en heeft een prachtig uitzicht vanaf de veranda. Deze omgeving heet het Waterrijk van Nederland. Hier kan je per kano, platbodem of fluisterboot iedere dag het water op. Wij wisselen dit af met winkelen in Steenwijk en een wandeling naar de uitkijktoren.

Het nieuwe huis met mooi aangelegde tuin staat aan de wetering, één van de vele kanalen en sloten in deze omgeving. Vroeger was het een bloembollenkwekerij, maar nu een prachtig vakantiehuis. Het huis heeft drie verdiepingen. Op de eerste etage is onze woonkamer, je moet de trap op om te kunnen genieten van het uitzicht. Op iedere verdieping vind je slaapkamers en badkamers, genoeg ruimte voor de hele groep.

De beste manier om de omgeving te verkennen is vanuit de boot. We gaan daarom zeker een rondvaart maken of we huren zelf een fluisterboot. Al (f)luisterend horen en zien we veel verschillende planten en dieren.

We kunnen ook prachtige wandelingen maken, midden in de natuur zoeken we dan een plekje om te lunchen. Giethoorn en Blokzijl zijn gezellige stadjes waar je je hart kan ophalen aan alle winkeltjes met Hollandse souvenirs.

Een bezoek aan een terrasje voor een lekker stuk gebak slaan we zeker niet over. Dit wordt een heerlijke zomerse week aan, op of in het water.

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
 Maaltijden
 Begeleidingskosten €312,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €28,-
 Vervoer van huis naar vakantiehuis v.v.
 Excursies €80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
 Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
 Behoefte hebben aan een duidelijk dagprogramma
 Een korte wandeling kunnen maken (1/2 uur)