vanaf 18
Leeftijd
4 t/m 8 okt
Reisdatum
16.45
Reisnummer

Terwijl de dagen korter worden en de avonden donkerder zijn, genieten wij vanaf onze veranda van een heldere sterrenhemel. We verblijven in een vakantiehuis aan het water en hebben van alle kanten een prachtig uitzicht. De omgeving bestaat uit kleine slootjes en plassen en meren. Daarom wordt dit gebied ook wel het waterrijk van Nederland genoemd.

Ons vakantiehuis staat aan de wetering, één van de vele kanalen en sloten in deze omgeving. Vroeger stond hier een bloembollenkwekerij, maar nu een prachtig vakantiehuis. Het huis heeft wel drie verdiepingen, de woonkamer bevindt zich op de eerste etage. Op iedere verdieping vind je verder slaapkamers en badkamers, genoeg voor de hele groep.

De beste manier om de omgeving te verkennen is vanaf het water. We gaan daarom zeker een rondvaart maken of we huren zelf een fluisterboot. Al (f)luisterend horen en zien we veel verschillende planten en dieren.

We kunnen ook prachtige wandelingen maken, midden in de natuur zoeken we dan een plekje om te lunchen. Giethoorn en Blokzijl zijn gezellige stadjes waar je je hart kan ophalen aan alle winkeltjes met Hollandse souvenirs. Een bezoek aan een terrasje voor een lekker stuk gebak slaan we zeker niet over. Kies voor deze heerlijke herfstreis in Nederland!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €210,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €28,-
Vervoer van huis naar vakantiehuis v.v.
Excursies €50,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen5
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en ondersteuning bij de zelfzorg nodig hebben
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
Een korte wandeling kunnen maken (1/2 uur)

Op vakantie in Nederland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie in Nederland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.