vanaf 18
Leeftijd
7 t/m 14 sept
Reisdatum
46.47
Reisnummer

Hier in het zuiden van Portugal maakt de zon ook in september overuren. De ruige kust bestaat uit een combinatie van indrukwekkende kliffen en zandstranden. We kunnen een boottocht over zee maken of een bezoek brengen aan een themapark met dolfijnen en zeehonden. In de omgeving zijn veel gezellige vissersdorpjes te vinden. Maar relaxen bij ons vakantiehuis om te genieten van het zwembad is ook heerlijk!

De Algarve is de meest zuidelijke en zonnigste provincie van Portugal. Het is een prachtige streek, met aan de kust indrukwekkende rotsformaties en gouden stranden. Er zijn gezellige vissersdorpjes om te bezoeken en ook de oude binnenstad van Faro is zeker een bezoekje waard! Ga je mee, voor een duik in de zee? We verblijven in een ruime vakantiewoning waarin alle slaapkamers een eigen badkamer hebben. Nadat we erop uit zijn geweest rusten we uit op het terras of nemen nog even een duik in het zwembad en zetten we de barbecue aan. Ondertussen zien we de zon achter de horizon verdwijnen.

In de omgeving zijn gezellige Portugees dorpjes te bezoeken, zoals het vissersdorp Ferragudo. Hier vind je kleine straatjes en restaurants waar de verse vis aan de kade wordt gegrild. Het kleine stadje Tavira telt maar liefst 21 kerkgebouwen. Vroeger waren dit er zelfs meer. We kunnen struinen over de vele markten en pakken hier en daar een terrasje. Ook een boottocht behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een afwisselende reis naar een mooie streek in Portugal!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Retourvlucht en 1 stuks ruimbagage
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €456,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar het vliegveld v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €129.- (optioneel)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes3
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandPortugal

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht of lichte ondersteuning nodig hebben bij zelfzorg
Een afwisseling willen hebben tussen excursies en ontspannen, waarbij je maximaal 1 uur kan wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Portugal Algarve Groepsfoto
Portugal Algarve Dorp aan zee
Portugal Algarve twee deelnemers
Portugal Deelnemers in boot
Portugal Algarve Rotsen
Prachtig Portugal foto 1
Prachtig Portugal foto 2
Prachtig Portugal foto 3
Prachtig Portugal foto 4