vanaf 18
Leeftijd
24 sept t/m 1 okt
Reisdatum
26.57
Reisnummer

Dit is een extra reis in ons aanbod!

Pak je de najaarszon nog even mee? In het zuiden van Portugal is het goed vertoeven in september. In Nederland begint het al een beetje herfst te worden, maar wij genieten nog van een gemiddelde temperatuur van 22 graden! Wij gaan wandelen langs één van de vele stranden en brengen een bezoek aan gezellige vissersdorpjes in de omgeving. Ook de oude binnenstad van Faro is het bezoeken waard. Dit wordt een afwisselende vakantie!

We verblijven in een ruime vakantiewoning waarin alle slaapkamers een eigen badkamer hebben. Nadat we erop uit zijn geweest rusten we uit bij het zwembad en zetten we de barbecue aan. Ondertussen zien we de zon achter de horizon verdwijnen.

In de Faro regio liggen de bekende badplaatsen Albufeira, Tavira en Lagos. Ze trekken jaarlijks honderden Nederlandse toeristen die komen genieten van de lange stranden, maar wat veel mensen niet weten is dat er in deze streek veel meer te doen is.

In de omgeving zijn gezellige Portugees dorpjes te bezoeken, zoals het vissersdorp Ferragudo. Hier vind je kleine straatjes en restaurants waar de verse vis aan de kade wordt gegrild. Het 13.000 inwoners tellende stadje Tavira telt maar liefst 21 kerkgebouwen. Vroeger waren dit er zelfs meer. We kunnen struinen over de vele markten en pakken hier en daar een terrasje. Ook een boottocht behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een afwisselende reis naar een mooie streek in Portugal!

Let op! Er is voor deze reis alleen nog een 1-persoonskamer beschikbaar.

Bij de prijs inbegrepen: Vliegticket en vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bed- en badlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €324,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €169,-
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandPortugal

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijn(en)
Lange dagen kunnen reizen en een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)