20+
Leeftijd
27 mei t/m 5 jun
Reisdatum
96.01
Reisnummer

ISRAËL IS HET LAND VAN DE BIJBEL. JERUZALEM, JUDEA EN HET MEER VAN GALILEA ZIJN PLAATSEN WAAR JEZUS RONDTROK MET ZIJN LEERLINGEN! ISRAËL HEEFT EEN BIJZONDERE NATUUR: VAN GLOOIENDE HEUVELS EN GROENE VALLEIEN TOT KALE ROTSEN EN WOESTIJN. LATEN WE RONDTREKKEN DOOR DIT LAND EN DE VERBINDING TUSSEN EEUWENOUDE BIJBELVERHALEN EN HET LEVEN VAN NU ONTDEKKEN.

We overnachten in twee verschillende kibboets. Dicht bij het meer van Galilea is onze eerste verblijfsplaats. Na een paar dagen in de regio van Galilea rijden we naar het zuiden en verblijven we aan de rand van de stad Jeruzalem. Door verhalen te vertellen, neemt onze gids ons mee in de geschiedenis van de plaatsen die wij gaan bezoeken.

Bij het meer van Galilea laten we ons in een bootje naar Kapernaüm varen. Natuurlijk bezoeken wij ook Nazareth, Bethlehem en Jeruzalem als belangrijke Bijbelse plaatsen.

We beleven Israël van alle kanten! We smeren onze huid in met modder uit de Dode Zee en ervaren dan hoe het is
om op dit zoute meer te drijven. We proeven van de Joodse keuken en we ruiken allerlei geuren als we wandelen over de shouks.

Het reisprogramma is flexibel maar actief. We trekken er dagelijks op uit om veel van dit land te zien en mee te maken. Naast alle uitstapjes is er tijd om te relaxen en na te praten over onze belevenissen. Zijn we uitgekletst, dan kruipen we lekker ons bed in. Ben je benieuwd naar het land van de Bijbel? Ga dan mee naar Israël.

INCLUSIEF
 Vliegticket  Vervoer ter plaatse
 Verblijf in Kibboets  Overnachting in 2-pers. kamers
 Bedlinnen Handdoeken
Maaltijden Excursies volgens programma
Nederlands sprekende gids Begeleidingskosten €600,-
EXCLUSIEF  

Boekingskosten € 23,-
Overige excursies en fooien €40,-
Toeslag 1-persoonskamer (op aanvraag)
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen10 dagen
LandIsrael

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

  Veel willen zien en ondernemen
Zonder hulpmiddelen kunnen wandelen
Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
Geen verpleegkundige hulp nodig hebben
Lange dagen kunnen reizen, bijv. met het vliegtuig