20+
Leeftijd
26 aug t/m 9 sept
Reisdatum
06.38
Reisnummer

Heb je altijd al naar Amerika gewild? Dan is dit je kans! Deze roadtrip voert je dwars door Californië, de ‘Golden State’ van Amerika. Het land van filmsterren en avonturiers, van beeldschone stranden en indrukwekkende natuur. Een jubileumreis met een gouden randje.

Een gouden randje? Jazeker! Vroeger kwam men naar Californië om goud te zoeken. Er heerste zelfs ‘goudkoorts’, want iedereen wilde goud vinden! Maar ook het zonnige klimaat maakt Californië tot het ‘land van goud’. Dus ga mee en beleef jouw gouden momenten tijdens deze unieke roadtrip!

We starten in Los Angeles, een stad die bekend staat om zijn Hollywood films en de Walk of Fame. Maar we trekken snel verder, want voor nog meer spektakel bezoeken we Sea-World. Ontdek de onderwaterwereld van tropische vissen en word nat gespetterd door orka’s en dolfijnen.

Onze volgende stop is Joshua Tree Park, een woestijngebied met cactusachtige bomen en ruige rotsen. Welkom in het Wilde Westen! Wanneer we naar het noorden van Californië rijden, maakt de woestijn plaats voor dichte bossen, steile rotswanden en kolkende rivieren. We bezoeken een natuurpark waar de bomen zó groot zijn, dat we er met de hele groep omheen kunnen staan.

Het eindpunt van onze reis is San Francisco. Hier ligt de beroemde Golden Gate Bridge al op ons te wachten. Tijd voor een laatste groepsfoto! We overnachten op verschillende locaties, waaronder een aantal motels. Zo krijgen we het echte roadtrip gevoel te pakken. Avontuurlijk, spannend en adembenemend: dit wordt de reis van je leven. America, here we come!

Bij de prijs inbegrepen: Vliegticket
Vervoer ter plaatse
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
 Begeleidingskosten €855,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
 ESTA verklaring v.a. €25,-
 Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Excursies €180,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 4 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen15
LandUnited States of America

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
 Houden van een actieve vakantie
 Lange dagen kunnen reizen