35+
Leeftijd
21 t/m 28 dec
Reisdatum
06.41
Reisnummer

Ga jij met ons mee over de grens? Samen vieren we Kerst in maar liefst drie landen! Tijdens deze reis verblijven we in een vakantiehuis in het Belgische Teuven. Het huis is omgeven door een appel- en perenboomgaard en gelegen op een heuvel. Als het hier gaat sneeuwen, wordt onze vakantie écht sprookjesachtig. Belgisch Limburg is een perfecte omgeving voor een sfeervolle kerstvakantie.

We verblijven deze week in een oude boerderij die volledig verbouwd is tot een luxe groepsaccommodatie. Dit huis is rolstoeltoegankelijk en ruim ingericht. Vanuit de woonkamer hebben we een prachtig uitzicht. Het huis heeft een grote open keuken, met alles wat nodig is voor het bereiden van een heerlijk feestmaal. Als je het leuk vindt, mag je meehelpen met het klaarmaken van de gerechten. Netjes gekleed en bij een versierde tafel schuift iedereen aan om samen te genieten van een heus kerstdiner.

Als we ons warm aankleden, kunnen we een wandeling maken. Even een frisse neus halen en genieten van de omgeving. Na de wandeling kunnen we ons opwarmen rondom de houtkachel.

Ga je mee naar Valkenburg? In deze tijd van het jaar is deze gezellige stad extra sfeervol aangekleed. Ook een bezoek aan Duitsland behoort tot de mogelijkheden. In deze week staat het kerstverhaal uit de Bijbel centraal. Op de avond voor Kerst bezoeken we samen een kerstnachtdienst. Dit wordt een kerstvakantie die je niet snel zult vergeten!

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2-persoonskamer
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €456  ,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Handdoeken €5,-
 Excursiekosten €80,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 tot 3 deelnemers
Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland België Duitsland
Rolstoelen3

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Hulp en overname bij de zelfzorg nodig hebben
 Basis verpleegkundige zorg nodig hebben
Gebruik maken van een rollator of rolstoel
Houden van een rustige vakantie