20+
Leeftijd
21 t/m 28 dec
Reisdatum
86.35
Reisnummer

Glooiende heuvels met daartussen gezellige dorpjes en een kronkelend beekje. Als het hier gaat sneeuwen, wordt onze vakantie écht sprookjesachtig. Belgisch-Limburg is een perfecte omgeving voor een sfeervolle kerstvakantie.

We verblijven deze week in een oude boerderij bij een boomgaard. Bijna alles aan deze boerderij is verbouwd om het huis geschikt te maken voor mensen die een rolstoel gebruiken. Het huis heeft veel ramen en vanuit de woonkamer hebben we een geweldig uitzicht. De eerste verdieping is bereikbaar via een trap of een lift, hier zijn voldoende slaapkamers voor iedereen.

Als we ons warm aankleden kunnen we een wandeling maken. Even een frisse neus halen en genieten van de omgeving. Na de wandeling kunnen we ons weer opwarmen bij het haardvuur in ons vakantiehuis.

Valkenburg wordt in deze maanden omgetoverd tot een heuse kerststad. Hier bekijken we de schitterende “Christmas Parade”, met verlichte praalwagens die voorbij rijden. Op het plein in het midden van de stad Maastricht staat een reuzenrad en een draaimolen. Waar zullen wij een rondje meedraaien? In de ‘levende kerststal’ wordt het verhaal van de geboorte van Jezus verteld en nagespeeld. Op de avond voor Kerst bezoeken we samen een kerstnachtdienst.

Als je het leuk vindt, mag je meehelpen met het koken van de maaltijden. Op Eerste Kerstdag maken we er een écht sterrendiner van, met een mooi gedekte tafel. Dit wordt een kerstvakantie die je niet snel zult vergeten!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Begeleidingskosten € 420,-
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies € 70,- p.p.
Bedlinnen €7,-
4 handdoeken €4,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal dagen8
Rolstoelen3
Begeleiding4
Aantal Begeleiders1 begeleider op 3 deelnemers

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

  • 20 jaar en ouder zijn
  • Een korte wandeling  van max. 1 uur kunnen maken
  • Binnenshuis en/ of buitenshuis gebruik maken van een rolstoel of rollator
  • Evt. toezicht of hulp bij de ADL-verzorging nodig hebben
  • Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben

Begeleiding: 1 reisbegeleider voor 2 tot 3 deelnemers