20+
Leeftijd
20 t/m 27 dec
Reisdatum
96.39
Reisnummer

NOG NET GEEN TWEE KILOMETER VAN DE NEDERLANDSE GRENS VINDEN WIJ HET VAKANTIEHUIS VOOR DEZE KERSTREIS. HET HUIS IS OMGEVEN DOOR EEN APPEL- EN PERENBOOMGAARD EN GELEGEN OP EEN HEUVEL. ALS HET HIER GAAT SNEEUWEN, WORDT ONZE VAKANTIE ÉCHT SPROOKJESACHTIG. BELGISCH-LIMBURG IS EEN PERFECTE OMGEVING VOOR EEN SFEERVOLLE KERSTVAKANTIE.

We verblijven deze week in een oude boerderij die volledig verbouwd is tot een luxe groepsaccommodatie. Dit huis is rolstoeltoegankelijk en ruim ingericht. Door de ramen van de woonkamer kijken wij uit op de oude boomgaarden. De eerste verdieping is bereikbaar via een trap of een lift, hier zijn voldoende slaapkamers voor iedereen.

Als we ons warm aankleden, kunnen we een wandeling maken. Even een frisse neus halen en genieten van de omgeving. Na de wandeling kunnen we ons opwarmen rondom de houtkachel en met warme chocolademelk.

Valkenburg is in deze tijd een feestelijke stad. Hier bekijken we de schitterende “Parade”, met verlichte praalwagens die voorbij rijden. Op het plein in het midden van de stad Maastricht staat een reuzenrad en een draaimolen. Waar zullen wij een rondje in meedraaien? In de ‘levende kerststal’ wordt het verhaal van de geboorte van Jezus verteld en nagespeeld. Deze Bijbelse geschiedenis staat deze week centraal. Op de avond voor Kerst bezoeken we samen een kerstnachtdienst.

Het huis heeft een grote open keuken, met alles wat nodig is voor een heerlijk kerstdiner. Als je het leuk vindt, mag je meehelpen met het klaarmaken van de gerechten. Netjes gekleed en bij een versierde tafel schuift iedereen aan om samen te genieten van een heus kerstdiner. Dit wordt een kerstvakantie die je niet snel zult vergeten!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf opstapplaats + ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers Bedlinnen
Maaltijden Begeleidingskosten €420,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Handdoeken € 4,-
 Excursies € 80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes4
Aantal dagen8
LandBelgië
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Houden van een rustige vakantie
 Een korte wandeling kunnen maken
 Gebruik maken van een rolstoel of rollator
 Evt. toezicht of hulp bij de ADL-verzorging nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben