18 tot 40
Leeftijd
22 t/m 29 juli
Reisdatum
46.22
Reisnummer

Wil jij een relaxte vakantie aan de kust van Spanje? We gaan naar de regio Valencia, bekend om haar kastelen, sinaasappels en pittoreske dorpjes in de heuvels. Ons vakantiehuis staat in één van de kleine dorpjes in de heuvels. Met een half uur rijden zijn we bij het strand en als we iets verder rijden zijn we in Valencia. Een stad met een bijzondere mix van oude en nieuwe gebouwen. Als we weer in ons vakantiehuis zijn, koelen we af in ons zwembad.

In de vallei van La Drova, tussen de heuvels, ligt ons vakantiehuis. In deze regio van Spanje groeien sinaasappels en andere tropische vruchten, omdat het hier ook vaak tropische temperaturen kent. Gelukkig hebben wij een heerlijk zwembad om verkoeling in te zoeken.

Een bezoek aan het strand mag niet ontbreken, bij Gandia liggen uitgestrekte zandstranden zo ver als je kan kijken. Willen we een uitstap maken dan is Valencia één van de opties. Dit is de derde grote stad van Spanje en heeft een lange geschiedenis. Of we gaan naar nationaal park Parpalló-Borrell voor een wandeling naar het indrukwekkende uitzichtpunt. Richting het zuiden komen we bij Dénia, een vissersplaats waar we een boottocht kunnen maken. We kunnen veel, maar deze vakantie bestaat uit afwisselend een uitstapje en chillen bij de Spaanse stranden, genieten!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Retourvlucht en 1 stuks ruimbagage
Vervoer ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €672,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar het vliegveld v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €299.- (optioneel)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandSpanje

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Een afwisseling willen tussen excursies en ontspannen. Je kan en wil soms 2 uur wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)
Kunnen zwemmen

Valencia,,Spain,Plaza,De,La,Reina,With,Orange,Tree.
Beach,Of,Valencia,,Las,Arenas,,Spain
Spanje Zee
Spanje Groepsfoto
Valencia Guadalest
Spaanse Stranden foto 1
Spaanse Stranden foto 2
Spaanse Stranden foto 4
Spaanse Stranden foto 3