20+
Leeftijd
9 t/m 16 juni
Reisdatum
3
Begeleiding

Wuivende palmbomen, gezellige stadjes en een helderblauwe zee: welkom aan de Costa Blanca! Aan deze ‘witte kust’ is het heerlijk! Zwemmen, genieten van de lekkerste tapas en mee bewegen op de klanken van flamencomuziek, deze Costa is de beste vakantiebestemming!

We verblijven in een ruim vakantiehuis, gebouwd in Spaanse stijl, bij de plaats Dénia. Rondom het huis is een grote tuin met palmbomen en struiken die voor voldoende schaduw zorgen. Elke dag maakt onze kok een smakelijke maaltijd voor ons klaar. Zo kunnen we paella uitproberen; een echt Spaans gerecht. Dat wordt smullen! Houd je van koken, dan mag je gerust een handje helpen in de keuken.

In Spanje is het behoorlijk warm, maar daar hebben de Spanjaarden iets op gevonden: siësta! Dat betekent dat je na de lunch lekker mag luieren in de schaduw, of verfrissing zoekt in het zwembad in onze tuin. ’s Ochtends is het gelukkig koel genoeg om er samen op uit te trekken. Zo kunnen we het stadje Dénia bezoeken. In de haven is het een gezellige boel. Er liggen misschien wel honderd bootjes, van kleine roeibootjes tot grote zeilschepen.

Natuurlijk gaan we ook een dagje naar het strand. We nemen een duik in het water of zoeken mooie schelpen. In de avond struinen we door de smalle straatjes van de stad en ploffen neer op een terrasje. Kijk je mee hoe de zon ondergaat? De lucht kleurt langzaam rood, het water krijgt een gouden gloed. Dan zakt de zon in de fonkelende zee. Wat een heerlijke vakantie!

 

INCLUSIEF
Vliegticket Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen en handdoeken   Maaltijden
EXCLUSIEF
Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € 99,-
Excursies € 90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal dagen8
Begeleiders4
LandSpanje
Reisnummer86.03

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zonder hulpmiddel een wandeling van 1 uur kunnen maken
Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
Geen verpleegkundige hulp nodig hebben
Veel willen zien en ondernemen
Lange dagen kunnen reizen, bijv. met het vliegtuig