vanaf 18
Leeftijd
2 t/m 9 sept
Reisdatum
26.48
Reisnummer

Elk jaar lopen duizenden mensen de oude pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Volg je de route per voet vanuit Nederland, dan zou je ongeveer 4 maanden onderweg zijn! Wij beginnen onze tocht op een korte afstand vanaf Santiago. Elke dag ondernemen we een stevige wandeling, onder leiding van ervaren reisleiders die zelf deze tocht al gedaan hebben. Durf jij deze uitdaging aan?

Voor onze overnachtingen maken we langs de wandelroute gebruik van een herberg of een klein hotel. In de herberg ontmoet je misschien andere wandelaars en wordt er gezellig gebabbeld over de belevenissen van de dag. ’s Morgens na het ontbijt pak je een lunchpakketje in en gaan de wandelschoenen weer aan.

De wandelroute die de reisleiders uitgekozen hebben is minder bekend en dus minder druk. Hij heet de Camino Sanabrés. Deze route is wel wat heuvelachtiger. Onderweg genieten we van de mooie natuur, met uitzichten over de heuvels en het bos en de leuke landweggetjes. Rond het middaguur zoeken we een rustig plekje op om te lunchen en als we dorst krijgen zijn er onderweg genoeg fonteintjes om even wat water te tappen.

Ons eindpunt is Santiago de Compostela. Een prestatie als je het eindpunt behaald hebt! Dat vieren we met een stukje taart bij de koffie. Als we energie over hebben kunnen we nog wat rondkijken in de stad. Vooral het centrum is een bezoekje waard. Dit wordt een vakantie voor echte doorzetters!

Bij de prijs inbegrepen: Vliegticket
Vervoer ter plaatse
Overnachting in herberg of hotel
Maaltijden
Begeleidingskosten €900,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €20,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandSpanje

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijn(en)
Lange dagen kunnen reizen en dagelijks een flinke wandeling kunnen maken van ongeveer 4 uur

Op vakantie naar de Ardennen voor mensen met een handicap