20+
Leeftijd
27 jul t/m 3 aug
Reisdatum
96.18
Reisnummer

AAN HET EINDE VAN EEN SLINGEREND BERGWEGGETJE MIDDENIN EEN GROEN DAL LIGT HET DORPJE CANTIGNERGUES. EEN NAAM DIE BIJNA NIET IS UIT TE SPREKEN, DAAROM NOEMEN WIJ HET OOK WEL KANTI NERGENS. HIER VIND JE RUST IN DE NATUUR, GEZELLIGHEID OP HET DORPSTERRAS EN UITDAGENDE ACTIVITEITEN.

Wij nemen onze intrek in oude Franse huizen en slapen op één- of tweepersoonskamers. Het echte dorpsleven proeven we op het dorpsterras, de ontmoetingsplaats voor alle gasten die hier verblijven. Zeker één keer per week verzamelen zij zich rondom de grote barbecue.

Net buiten het dorp word je uitgedaagd om naar een top te wandelen. Vanaf die top geniet je van het uitzicht. Bij helder weer kun je soms zelfs de (besneeuwde) toppen van de Pyreneeën zien. Letterlijk en figuurlijk een adembenemende wandeling!

Houd jij wel van wat adrenaline: Sluit je dan aan in de rij voor het tokkelen! Veilig gezekerd aan de staalkabel trek jij je benen op en zweef je met grote vaart naar het iets lager gelegen eindpunt. Hier word je opgewacht door onze outdoorinstructeur. Een onvergetelijke ervaring!

De bekende badplaats Narbonne Plage is maar een uurtje rijden. Hier vinden we zon, zee en strand in overvloed. Franse producten kunnen we kopen op een van de vele weekmarkten in de omgeving. Bruin van de zon en met een koffer vol herinneringen vertrekken we weer naar Nederland.

Dit is geen reis voor stilzitters. Wij dagen je uit voor een reis vol activiteiten en hier en daar wat extra adrenaline.

INCLUSIEF
Vliegticket Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Maaltijden Bedlinnen
Begeleidingskosten €420,-
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
 Toeslag 1-persoonskamer € 89,-
 Excursies € 90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering
 Buitensportverzekering

Extra informatie

Handjes2
Aantal dagen8
LandFrankrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Veel willen zien en ondernemen
 Zonder hulp(middel) een wandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben
 Geen verpleegkundige hulp nodig hebben
 Lange dagen kunnen reizen, bijv. met het vliegtuig