18 tot 40
Leeftijd
19 t/m 26 aug
Reisdatum
26.47
Reisnummer

Zodra de boot de haven van Harlingen verlaat, begint het eilandgevoel te kriebelen. Met zon, zee, strand en leuke terrasjes, heeft het eiland Terschelling alles in huis voor een onvergetelijke vakantie!

We verblijven op het erf van een oude boerderij, midden op het eiland. Onze woning heeft een heerlijk terras en een enorme tuin waar we kunnen koffiedrinken of lunchen in het zonnetje. Maar we blijven natuurlijk niet alleen bij het huis, want op Terschelling is van alles te beleven. Samen kiezen we de leukste activiteiten uit.

Voel jij de wind in je haren? Samen waaien we lekker uit op het strand. We ontdekken het leven op dit mooie eiland. Wie weet brengen we wel een bezoekje aan het Wrakkenmuseum. Zoals het museum zichzelf presenteert: een prettig gestoord museum vol spannende verhalen. Je treft hier de meest bijzondere strandvondsten aan! Ook vuurtoren de Brandaris vereren we met een bezoekje.

We kunnen aan het einde van de dag onze picknickmand vullen en gaan genieten van een mooie zonsondergang in West aan Zee. Kortom: op Terschelling vermaak je je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ga je met ons mee?

Bij de prijs inbegrepen: Bootovertocht en vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €510,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Badlinnen €6,-
Vervoer van huis naar opstapplek v.v.
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en (deels) ondersteuning nodig hebben bij de zelfzorg
Hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
Het leuk vinden om er lekker op uit te gaan
Een wandeling kunnen maken van minimaal 1 uur

Op vakantie naar Friesland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie naar Friesland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Adios Reizen Texel 2019 37
Adios Reizen Texel 2019 53