40 jaar en ouder
Leeftijd
20 t/m 27 juli
Reisdatum
3
Begeleiding

Zodra de boot de haven van Den Helder verlaat, begint het eilandgevoel te kriebelen. Met zon, zee, strand en leuke terrasjes, heeft het eiland Texel alles in huis voor een onvergetelijke vakantie!

We verblijven op het erf van een oude boerderij, midden op het eiland. De paardenstal is verbouwd zodat er groepen kunnen verblijven. Onze woning heeft een heerlijk terras waar we kunnen koffiedrinken of lunchen in het zonnetje. Maar we blijven natuurlijk niet alleen bij het huis, want op Texel is van alles te beleven. Samen kiezen we de leukste activiteiten uit.

In Ecomare wachten de zeehonden op onze komst. We zien hoe zij gevoerd worden en leren van alles over deze dieren. Wil je een zeehond in zijn natuurlijke omgeving zien? Dan varen we met een bootje langs een zandplaat waar zeehonden liggen te zonnen.

Aan land kunnen we een mooie strandwandeling maken. Loop met je blote voeten over het zand, laat de zee over je voeten stromen en voel de zon op je gezicht. Voor je het weet wandel je verder het water in voor een frisse duik. Of ga jij voor een groter avontuur en durf jij te lopen over het wad? Wees dan niet bang voor modderige schoenen!

In Den Burg kuieren we door de sfeervolle straatjes, eten een ijsje en gaan op zoek naar mooie souvenirs. Voldaan keren we terug naar huis. Dit wordt een heerlijke eilandvakantie.

 

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Overtocht Den Helder – Texel v.v.
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Maaltijden Begeleidingskosten € 324,-
EXCLUSIEF Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Bedlinnen € 6,-
Excursies € 70,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandNederland
Reisnummer86.08

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Een korte wandeling kunnen maken

Evt. tijdens uitstapjes gebruik maken van een rollator of wandelstok

Evt. toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben

Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben