20-45 jaar
Leeftijd
26 jul t/m 2 aug
Reisdatum
96.16
Reisnummer

IN DE HAVEN VAN DEN HELDER WACHT DE VEERBOOT TOT WIJ ALLEMAAL AAN BOORD ZIJN. ZODRA DE BOOT DE HAVEN VERLAAT, BEGINT JOUW VAKANTIE. MET ALTIJD ZEEWIND, LEUKE DORPJES EN FIJNE TERRASJES, HEEFT HET EILAND TEXEL ALLES IN HUIS VOOR EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE!

We verblijven in een landhuis aan een rustig, landelijk weggetje dat bijna vrij is van verkeer. De benedenverdieping is rolstoeltoegankelijk en boven vinden we naast alle slaapkamers ook een zolder vol spelletjes, boeken en andere schatten. De tuin heeft een overdekt terras, waar we in de ochtend al kunnen ontbijten. Voor mensen met een rolstoel of rollator is er een toegangspad gemaakt tot de lager gelegen tuin.

Maar we blijven natuurlijk niet alleen bij het huis, want op Texel is van alles te beleven. Samen kiezen we de leukste activiteiten uit. In Ecomare wachten de zeehonden op onze komst. We zien hoe zij gevoerd worden en leren van alles over deze dieren. Wil je een zeehond in zijn natuurlijke om
geving zien? Dan varen we met een boot langs een zandplaat waar zeehonden liggen te zonnen.

We kunnen een strandwandeling maken. We nemen de strandrolstoel mee zodat iedereen even van de zee kan genieten. Laat de zee over je voeten stromen en voel de zon op je gezicht. In Den Burg kuieren we door de sfeervolle straatjes, eten een ijsje en gaan op zoek naar mooie souvenirs. Voldaan keren we terug naar huis. Dit wordt een heerlijke eilandvakantie.

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Overtocht Den Helder -Texel v.v.
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Maaltijden Begeleidingskosten €360
EXCLUSIEF  

 Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoonskamer € 94,-
 Bedlinnen € 5,50
 Excursies € 70,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes4
Aantal dagen8
LandNederland
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
 Toezicht of ondersteuning bij de ADL-verzorging nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben

Er zijn alleen nog slaapkamers op de eerste verdieping beschikbaar.