50 jaar en ouder
Leeftijd
15 t/m 19 jul
Reisdatum
96.09
Reisnummer

ZODRA DE BOOT IN DEN HELDER DE HAVEN VERLAAT, BEGINT JOUW VAKANTIE. WE VAREN NAAR TEXEL, HET EILAND MET ALTIJD ZEEWIND, LEUKE DORPJES EN FIJNE TERRASJES. TEXEL HEEFT ALLES IN HUIS VOOR EEN RELAXTE MIDWEEK.

We verblijven in een landhuis aan een rustig landelijk weggetje dat bijna vrij is van verkeer. De benedenverdieping is rolstoeltoegankelijk en boven vinden we naast alle slaapkamers ook een zolder vol spelletjes, boeken en andere schatten. De tuin heeft een overdekt terras, waar we in de ochtend al kunnen ontbijten. Voor mensen met een rolstoel of rollator is er een toegangspad gemaakt tot de lager gelegen tuin.

Maar we blijven natuurlijk niet alleen bij het huis, want op Texel is van alles te beleven. Samen kiezen we de leukste activiteiten uit. In Ecomare wachten de zeehonden op onze komst. We zien hoe zij gevoerd worden en leren van alles over deze dieren.

We kunnen ook een strandwandeling maken. We huren een strandrolstoel, zodat iedereen even van de zee kan genieten. Laat de golven over je voeten stromen en voel de zon op je gezicht. Dit is genieten!

In Den Burg kuieren we door de sfeervolle straatjes, eten een ijsje en gaan op zoek naar mooie souvenirs. Voldaan keren we terug naar huis. Dit wordt een heerlijke eilandvakantie.

INCLUSIEF
 Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse   Overtocht Den Helder – Texel v.v.
Verblijf in het vakantiehuis Overnachting in 2-persoonskamers
Maaltijden Begeleidingskosten €375,-
EXCLUSIEF  

 Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Toeslag 1-persoons kamer € 79,-
 Bedlinnen € 5,50
 Excursies € 50,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes5
Aantal dagen5
LandNederland
Rolstoelen2

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
 Excursies willen maken afgewisseld met een dag(deel) rust.
Kunnen traplopen – slaapkamers eerste verdieping
 Bij de ADL-verzorging hulp nodig hebben
 Evt. basis verpleegkundige zorg nodig hebben