18 tot 40
Leeftijd
30 jul t/m 6 aug
Reisdatum
16.54
Reisnummer

Zodra de boot de haven van Den Helder verlaat, begint het eilandgevoel te kriebelen. Met zon, zee, strand (en zand) en leuke terrasjes, heeft het eiland Texel alles in huis voor een onvergetelijke vakantie!

We verblijven op het erf van een oude boerderij, midden op het eiland. De paardenstal is verbouwd zodat er groepen kunnen verblijven. Onze woning heeft een heerlijk terras waar we kunnen koffiedrinken of lunchen in het zonnetje. Maar we blijven natuurlijk niet alleen bij het huis, want op Texel is van alles te beleven. Samen kiezen we de leukste activiteiten uit.

In Ecomare wachten de zeehonden op onze komst. We zien hoe zij gevoerd worden en leren van alles over deze dieren. Wil je een zeehond in zijn natuurlijke omgeving zien? Dan varen we met een bootje langs een zandplaat waar zeehonden liggen te zonnen.

Aan land kunnen we een mooie strandwandeling maken. Loop met je blote voeten over het zand, laat de zee over je voeten stromen en voel de zon op je gezicht. Voor je het weet wandel je verder het water in voor een frisse duik. Of ga jij voor een groter avontuur en durf jij te lopen over het wad? Wees dan niet bang voor modderige schoenen!

In Den Burg kuieren we door de sfeervolle straatjes, eten een ijsje en gaan op zoek naar mooie souvenirs. Voldaan keren we terug naar huis. Dit wordt een heerlijke eilandvakantie.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf in het vakantiehuis
Overnachting in 2-persoonskamers
Bedlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €384,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Boekingskosten €28,-

Badlinnen

Toeslag 1-persoonskamer €159,-
Vervoer van huis naar centrale opstapplek
Excursies €80,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht en (deels) ondersteuning nodig hebben bij de zelfzorg
Eventueel hulp nodig hebben bij het aanreiken/ toedienen van medicijnen
Houden van een actieve vakantie
Een wandeling kunnen maken van minimaal een half uur

Op vakantie naar Friesland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Op vakantie naar Friesland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Adios Reizen Texel 2019 37
Adios Reizen Texel 2019 53