18 tot 40
Leeftijd
18 t/m 23 juli
Reisdatum
26.12
Reisnummer

Juiste reisdata: maandag 18 t/m zaterdag 23 juli (in tegenstelling tot wat in de reisgids staat!)

Ppfffiet… Instappen! De trein staat klaar en wij gaan mee op pad. Op deze reis ontdek je de mooiste stukjes Nederland in zes dagen. We reizen elke dag met de trein, soms gaan we er vanuit onze overnachtingsplek een dagje op uit en halverwege de reis gaan we nog een keertje op pad. Zo zijn we écht op treinreis in eigen land. Toer jij met ons mee?

We overnachten tijdens deze reis in trekkershutten op twee verschillende campings. Deze knusse hutten zijn op loopafstand van het station gelegen. Je slaapt met een of twee anderen in een hut.

Buiten aan de picknicktafel genieten we samen van ons ontbijt in de zon. Daarna trekken we erop uit. Wat dacht je van een dagje Rotterdam? Bekijk jij deze grote stad vanaf de Euromast? Je kunt enorm ver kijken. Daarna kunnen we Diergaarde Blijdorp induiken of de geschiedenis van deze stad ontdekken. Wat lijkt jou leuk?

Halverwege de reis pakken we onze spullen in en verkassen we naar een andere plek. Wist je dat de trein richting Zandvoort je bijna op het strand afzet? Dat is handig! Alkmaar ligt ook in de buurt, een prachtige stad… Houd je van kaas? Dan ben je hier aan het goede adres. We kunnen hier eindeloos struinen en de leukste souvenirs kopen.

Kortom: deze reis wordt er eentje vol avontuur. Je kunt rekenen op een actieve reis waarin we genieten van de natuur en samen het buitenleven op de camping ervaren. Maar waarin we ook de geschiedenis van Nederland ontdekken in de eeuwenoude steden.

Ben jij fan van treinen en lijkt dit jou een leuke manier van reizen? Dan nodigen we jou van harte uit om bij ons in te stappen!

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer per trein (en ander OV) tijdens de reis
Overnachtingen in trekkershutten (2- of 3-persoons hutten)
Maaltijden
Begeleidingskosten €324
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €90,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen6
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Eventueel toezicht bij de zelfzorg nodig hebben
Houden van een actieve vakantie
Goed kunnen omgaan met programmawisselingen
Een wandeling kunnen maken van minimaal 1,5 uur

Adios Reizen voor mensen met een beperking 55