18 tot 40
Leeftijd
1 t/m 8 juli
Reisdatum
26.07
Reisnummer

Schip Ahoy! Nederland is een écht waterland en dat gaan we op deze vaarvakantie ten volle beleven. Tijdens deze reis slaap je op een boot! We gaan aan boord in de haven van Harlingen en varen de volgende ochtend vroeg richting de Waddenzee. Strandjutten op Terschelling, zeehonden spotten en een gezellig bezoek aan Vlieland, het wad op en souvenirs shoppen in Franeker… Niks is te gek! Durf jij het aan om bij ons aan boord te gaan?

Deze week gaan we echt samen varen. Iedereen helpt mee. Als je het leuk vindt mag je helpen met het schip vastleggen, losgooien of misschien wel sturen. Aan boord slapen we in 2-persoons hutten. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer, dat is fijn. We verblijven alle nachten aan boord en maken elke dag een uitstapje op een Waddeneiland of in één van de oude Friese steden.

Verder is het aan boord beregezellig. Er is alle tijd om te genieten van de prachtige plekken en natuur die we gaan zien, maar ook van een gezellig spel of een mooi boek. Als je het leuk vindt om te helpen met koken, neem je schort maar mee! Dan maken we samen een lekkere Hollandse pot. Want dat hoort er wel bij op deze typisch Nederlandse reis.

Bij de prijs inbegrepen: Vervoer ter plaatse
Verblijf op de boot
Overnachting in 2-persoonshutten
Bed- en badlinnen
Maaltijden
Begeleidingskosten €468,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Excursies €50,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandNederland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Houden van een actieve vakantie
Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Een zwemdiploma hebben
Een redelijke wandeling kunnen maken (minimaal 1 uur)

Op vakantie naar Friesland voor mensen met een handicap. Adios Reizen is een reisorganisatie voor mensen met een handicap die niet zelfstandig op vakantie kunnen.