vanaf 18
Leeftijd
26 juli t/m 2 aug
Reisdatum
46.29
Reisnummer

Ons vakantiehuis staat op loopafstand van het strand en tegelijkertijd ook midden in een dorp. Tijdens deze vakantie genieten we van het strand, de zee en vast ook een zonnetje. We kunnen uitstapjes maken naar de gezellige badplaatsen in de buurt zoals De Haan of De Panne. Een dagje de grens over naar Frankrijk of juist naar de Belgische stad Brugge is ook een optie. Genieten aan de Vlaamse kust!

Onze karaktervolle villa staat in Koksijde, op 200 meter lopen van de zee. Bij mooi weer kunnen we gezellig buiten zitten op het terras. Binnen plof je neer op de bank in de zithoek, of schuif je aan bij de eettafel voor een spelletje.

De Vlaamse kust is de ideale plek om te struinen langs de zee. Ontdek de schatten van de zeebodem in schelpen of andere voorwerpen die hier zijn aangespoeld. Met tram kunnen we gemakkelijk naar één van de vele badplaatsen. We wandelen over de boulevard met een ijsje in de hand en genieten van het zonnetje op ons gezicht. Ook kunnen we ons vermaken met midgetgolf of we zoeken het waterpark Plopsaqua. ‘s Avonds genieten we als het kan van een kleurrijke zonsondergang. Heerlijk die Vlaamse kust!

inclusief: Verblijf in de accommodatie
Bad- en bedlinnen
Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
Maaltijden
Begeleidingskosten €504,-
exclusief: Reserveringskosten €30,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer €179,- (niet meer beschikbaar)
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
RelaxedEen afwisseling tussen excursies en ontspannen
Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Aantal dagen8
LandBelgië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zelfstandig zijn in zelfzorg
Een afwisseling willen tussen excursies en ontspannen. Je kan en wil soms 2 uur wandelen zonder hulpmiddelen (met pauzes)

België Brugge
20210716 105933
België Oostende(1)
Algemeen Deelnemers aan de noordzee
België Oostende