20+
Leeftijd
24 t/m 31 jul
Reisdatum
06.16
Reisnummer

Op de grens van Zwitserland en Frankrijk ligt het prachtige natuurgebied de Jura. Met glooiende heuvels, uitgestrekte wijngaarden en reusachtige rotsblokken. Wandel door de bergen, bezoek een oud kasteel of een museum en neem een duik in één van de meren in de buurt. Deze reis is verrassend veelzijdig!

We verblijven in een echt Zwitsers chalet. Ons vakantiehuis ligt op een rustige locatie. Om het huis is een tuin waar we lekker kunnen zitten en genieten. Bij helder weer hebben we uitzicht op een prachtig panorama van de Zwitserse Alpen.

Trek je wandelschoenen maar aan, we gaan de bergen in. Ons dorp is een ideaal startpunt voor excursies te voet. Er is wel 200 kilometer aan wandelpaden in de buurt! Genoeg te kiezen dus.

Weer beneden in het dal kunnen we gezellige stadjes bezoeken. Ben je wel eens in een museum geweest met allerlei muziekdozen? In Saint-Croix kan dat; alles in het museum beweegt en maakt muziek. Na het slenteren door de straatje en het kopen van souvenirs kunnen we bijkomen op één van de strandjes, aan het meer van Neuchâtel. Een bezoek aan de grotten van Vallorbe is ook nog een mogelijkheid.

Houd jij van wandelen in de bergen, afgewisseld met leuke culturele uitstapjes? Ga dan mee op avontuur in de Jura. Zwitserland wacht op jou!

Bij de prijs inbegrepen:  Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse
 Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 3-persoonskamers
 Bedlinnen
 Maaltijden
 Begeleidingskosten €360,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Excursiekosten €90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 3 deelnemers
Handjes3
Aantal dagen8
LandZwitserland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht bij de zelfzorg nodig hebben
 Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijn(en)
 Een bergwandeling kunnen maken