20+
Leeftijd
01 t/m 09 aug
Reisdatum
96.26
Reisnummer

GLOOIENDE HEUVELS, UITGESTREKTE WIJNGAARDEN EN REUSACHTIGE ROTSBLOKKEN: DE JURA IS EEN PRACHTIG NATUURGEBIED OP DE GRENS VAN ZWITSERLAND EN FRANKRIJK. WANDEL DOOR DE BERGEN, BEZOEK EEN OUD KASTEEL EN NEEM EEN DUIK IN HET GROOTSTE MEER VAN ZWITSERLAND. DEZE REIS IS VERRASSEND VEELZIJDIG!

We verblijven in een accommodatie in de buurt van Nyon, niet ver van het meer van Genève. Ons eenvoudig ingerichte vakantiehuis is heerlijk groot en staat midden in het groen: alle ruimte dus om lekker buiten te zitten of om een balletje te trappen. Wist je dat dit huis deel uitmaakt van het eerste Zwitserse vakantiedorp voor mensen met een beperking? Bijzonder hè!

Tijdens deze vakantie gaan we veel op pad, dus trek je wandelschoenen alvast aan! Slingerende weggetjes brengen ons de berg op. Met een kabelbaan kunnen we de top van de Dôle bereiken, een van de hoogste bergen van de Jura. Laat je voeten maar bungelen, je komt vanzelf boven! Na zo’n spannende tocht is het de hoogste tijd voor wat rustiger vermaak. We kunnen een kijkje nemen in Nyon, een gezellig stadje aan de oever van het meer. Boven de huizen torent een middeleeuws kasteel, dat je ook van binnen kunt bekijken. Wat verderop ligt de grote stad Genève, met zijn pleinen, kerken en paleizen. En natuurlijk is het goed toeven op één van de strandjes aan het meer.

Houd jij van wandelen in de bergen, afgewisseld met leuke culturele uitstapjes? Ga dan mee op avontuur in de Jura. Zwitserland wacht op jou!

INCLUSIEF
Vervoer vanaf de opstapplaats + ter plaatse Overnachtingshotel op de heenreis
Verblijf in het vakantiehuis Overnachten in een 2-persoonskamers
Maaltijden Begeleidingskosten €337,50
EXCLUSIEF  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
 Excursies € 90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes3
Aantal dagen9
LandZwitserland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Van een actieve vakantie houden
 Lange dagen kunnen reizen, bijv, met het vliegtuig
 Zonder hulp(middel) een bergwandeling kunnen maken
 Evt. toezicht bij de ADL nodig hebben