20+
Leeftijd
10 t/m 17 jul
Reisdatum
06.05
Reisnummer

Deze reis annuleren wij i.v.m. Corona maatregelen.

Snowdonia, de naam klinkt als een sprookje. En zo voelt het ook, als je wandelt door het landschap van Wales. Kastelen, bergen en groene valleien omringen je als een schilderachtig decor. Laat dit sprookje tot leven komen tijdens deze heerlijke vakantie.

Aan de rand van het nationale park Snowdonia ligt Bala, een klein stadje in Wales. Hier, aan de hoofdstraat, staat ons gezellige vakantiehuis. Dicht bij de winkels, maar ook met de natuur op loopafstand.

Wanneer je langs een pub wandelt en goed luistert hoor je Keltische muziek of een wel heel vreemde taal. In Wales spreekt de bevolking namelijk Welsh. Welshmen zijn ruige, maar eerlijke mensen die met recht trots zijn op hun cultuur. Er zijn in de Middeleeuwen heel wat kastelen gebouwd om de Welshmen in bedwang te houden. Deze burchten dragen vele verhalen met zich mee, soms zijn het net sprookjes.

Nationaal park Snowdonia heeft prachtige bergen en schitterende natuur. Wandelschoenen zijn onmisbaar als je de schoonheid van Wales wilt ontdekken. Als we dit park doorkruisen met onze auto’s komen we bij Barmouth Beach. Hier kan je misschien wel dolfijnen zien zwemmen in de Ierse Zee.

Zo veranderlijk als het landschap is, is ook het weer. Het ene moment zit je in de mist, dan in een hoosbui, en een half uur later weer in de stralende zon. Kom en geniet van de natuur, luister naar de Keltische muziek en je zult zien: in Wales worden sprookjes werkelijkheid.

Bij de prijs inbegrepen:  Vliegticket
 Vervoer ter plaatse
 Verblijf in vakantiehuis
 Overnachting in 2- en 3-persoonskamers
 Maaltijden
 Begeleidingskosten €504,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten € 23,-
 Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
 Excursies €90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 tot 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandGroot Brittannië

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Toezicht bij de zelfzorg nodig hebben
 Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
 Houden van een actieve vakantie
 Lange dagen kunnen reizen