vanaf 18
Leeftijd
14 t/m 21 jul
Reisdatum
36.09
Reisnummer

Onze reis gaat naar Snowdonia, het grootste Nationale Park in Wales. De naam klinkt als een sprookje, en zo voelt het ook, als je door het landschap wandelt. Kastelen, bergen en groene valleien omringen je als een schilderachtig decor. Laat dit sprookje tot leven komen tijdens deze heerlijke vakantie.

Aan de rand van het nationale park Snowdonia ligt Bala, een klein stadje in Wales. Hier aan de hoofdstraat staat ons gezellige vakantiehuis. Dicht bij de winkels, maar ook met de natuur op loopafstand.

Wanneer je langs een pub wandelt en goed luistert hoor je Keltische muziek of een wel heel vreemde taal. In Wales spreekt de bevolking namelijk Welsh. Welshmen zijn ruige, maar eerlijke mensen die met recht trots zijn op hun cultuur. Er zijn in de Middeleeuwen heel wat kastelen gebouwd om de Welshmen in bedwang te houden. Deze burchten dragen vele verhalen met zich mee, soms zijn het net sprookjes.

Wij verblijven aan de rand van Snowdonia, met prachtige bergen en schitterende natuur. Wandelschoenen zijn onmisbaar als je de schoonheid van Wales wilt ontdekken. Als we dit park doorkruisen met onze auto’s komen we bij Barmouth Beach hier kan je misschien wel dolfijnen zien zwemmen in de Ierse Zee.

Zo veranderlijk als het landschap is, is ook het weer. Het ene moment zit je in de mist, dan in een hoosbui, en een half uur later weer in de stralende zon. Kom en geniet van de natuur, luister naar de Keltische muziek en je zult zien: in Wales worden sprookjes werkelijkheid.

Bij de prijs inbegrepen: Vliegticket
Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Maaltijden
Bed- en badlinnen
Begeleidingskosten €624,-
Niet bij de prijs inbegrepen: Reserveringskosten €28,-
Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
Excursies €100,-
Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Aantal Begeleiders1 reisbegeleider voor 2 of 3 deelnemers
Handjes2
Aantal dagen8
LandEngeland

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Toezicht bij de zelfzorg nodig hebben
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Houden van een actieve vakantie
Lange dagen kunnen reizen

Gehandicapten reizen 2023 Wales 3
Op vakantie naar Wales voor mensen met een handicap
Op vakantie naar Wales voor mensen met een handicap
Op vakantie naar Wales voor mensen met een handicap
Op vakantie naar Wales voor mensen met een handicap