18 tot 40
Leeftijd
16 t/m 23 jul
Reisdatum
16.15
Reisnummer

Snowdonia is een prachtig natuurgebied in Wales. Bergen en groene valleien omringen je als een schilderachtig decor. De burchten en kastelen vertellen verhalen vol geschiedenis. Wanneer je langs een pub wandelt hoor je gezellige Keltische muziek. Even verderop aan de hoofdstraat van het dorp staat ons vakantiehuis. Dit wordt een sfeervolle reis vol verhalen uit een ver verleden.

Aan de rand van het nationale park Snowdonia ligt Bala, een klein stadje in Wales. Hier aan de hoofdstraat staat ons gezellige vakantiehuis. Dicht bij de winkels en met de natuur op loopafstand.

Wanneer je langs een pub wandelt en goed luistert hoor je een wel heel vreemde taal. In Wales spreekt de bevolking namelijk Welsh. Welshmen zijn ruige, maar eerlijke mensen die met recht trots zijn op hun oude cultuur. In de Middeleeuwen zijn er heel wat kastelen gebouwd om deze Welshmen in bedwang te houden. Deze burchten dragen veel verhalen met zich mee, soms zijn het net sprookjes.

Wij verblijven aan de rand van  het natuurgebied Snowdonia met prachtige bergen en schitterende natuur. Wandelschoenen zijn onmisbaar als je de schoonheid van Wales wilt ontdekken. Als we dit park doorkruisen met onze auto’s komen we bij Barmouth Beach hier kan je misschien wel dolfijnen zien zwemmen in de Ierse Zee.

Zo veranderlijk als het landschap is, is ook het weer. Het ene moment zit je in de mist, dan in een hoosbui, en een half uur later weer in de stralende zon. Kom en geniet van de natuur, luister naar de Keltische muziek en je zult zien: in Wales worden sprookjes werkelijkheid.

Bij de prijs inbegrepen: Vliegticket
Vervoer ter plaatse
Verblijf in vakantiehuis
Overnachten in 2- en 3-persoonskamers
Bedlinnen
Handdoeken
Maaltijden
Begeleidingskosten €480,-
Niet bij de prijs inbegrepen:  Boekingskosten €23,-
 Vervoer van huis naar de luchthaven v.v.
 Excursies €90,-
 Reis- en/of annuleringsverzekering

 

Extra informatie

Handjes2
Aantal Begeleiders
Aantal dagen8
LandVerenigd Koninkrijk

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

Zich zelfstandig kunnen wassen en aankleden
Toezicht nodig hebben bij het innemen van medicijnen
Een redelijke wandeling kunnen maken (1 uur)

Op vakantie naar Wales voor mensen met een handicap