50 jaar en ouder
Leeftijd
5 t/m 12 jul
Reisdatum
96.04
Reisnummer

VOOR EEN ZONNIGE VAKANTIE IN EIGEN LAND ZIJN ER MAAR WEINIG BESTEMMINGEN DIE KUNNEN TIPPEN AAN ZEELAND. KILOMETERS KUST, MOOIE NATUUR EN GEZELLIGE DORPJES: OP HET ZEEUWSE EILAND WALCHEREN VIND JE ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN HEERLIJKE VAKANTIE.

We verblijven in een groot vakantiehuis in Westkapelle. Het huis deed ooit dienst als kazerne, dat kun je nog zien aan het ruime terrein eromheen. We kunnen barbecueën in de tuin, in de zon zitten op ons terras of een wandeling maken naar het dorp. Het huis ligt bovendien vlakbij de vuurtoren van Westkapelle.

Aan de kop van het eiland heb je vaak mooie golven, als je heel goed luistert hoor je het ruisen van de branding. Met een strandrolstoel is de zee voor iedereen bereikbaar. De wind in je haren en de zon op je gezicht: dit is vakantie! Door die zilte zeelucht heb jij misschien wel zin in een ‘vette hap’. Vlak bij het strand vind je een ambachtelijke friet- en viskraam, waar je een lekker patatje of vers visje kunt eten; een goede afsluiting van een heerlijke dag!

Vlakbij onze accommodatie ligt de Westkapelse Kreek; een prachtig natuurgebied waar je een mooie wandeling kunt maken. We zullen ook een van de Zeeuwse steden zoals Veere bezoeken. Een oud handelsstadje waar vroeger gehandeld werd in Schotse schapenwol. De grote huizen, de brede toren en de imposante kerk laten zien dat dit een welvarende stad was. Nu kunnen wij zelf handelen, we kopen een ijsje of nemen koffie met gebak op een van de vele terrasjes. Kortom: dit wordt een week lang genieten op z’n Zeeuws.

INCLUSIEF
 Vervoer vanaf de opstapplaats en ter plaatse Verblijf in het vakantiehuis
 Overnachting in 2- en 3-persoonskamers Maaltijden
Bedlinnen Begeleidingskosten €480,-
Reisbegeleiding
EXCLUSIEF  

 Boekingskosten € 23,-
Vervoer van huis naar de opstapplaats v.v.
Toeslag 1-persoonskamer € 94,-
Excursies € 70,-
Reis- en/of anuleringsverzekering

Extra informatie

Handjes5
Aantal dagen8
LandNederland
Rolstoelen3

Deze reis is geschikt voor deelnemers die: 

 Een korte wandeling kunnen maken
Evt. gebruik maken van een rolstoel of rollator
Bij de ADL-verzorging hulp nodig hebben
Evt. verpleegkundige zorg nodig hebben
Excursies willen maken afgewisseld met een dag(deel) rust.